NOSAB-NİLSİAD Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

NOSAB-NİLSİAD Halı Saha Futbol Turnuvası başladı
30.04.2018
A+
A-

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) ve Nilüfer Sanayici ve İşadamları Derneği (NİLSİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10.’su yapılan halı saha futbol turnuvası Bursa Organize Sanayi Bölgesi futbol tesislerinde başladı.

Bölgede faaliyet gösteren firmalar arasından 24 takımın iştirak ettiği halı saha futbol turnuvasının açılışında konuşan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal, birlik beraberlik ve centilmenliğe vurgu yaptı.

Tüm takımlara başarılar dileklerini ileten Ünal, 24 katılımcı takımın şampiyonluk için ter dökeceğini, turnuvada en golcü futbolcu, en iyi kaleci ve en centilmen takım kategorilerinin de öne çıkacağını finallerde şampiyon olan takımın kupa ile ödüllendirileceğini söyledi.

Başlama vuruşunu NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal ile NİLSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abidin İzmirli’nin yaptığı turnuvanın ilk müsabakasında, NOSAB Bölge Müdürlüğü takımı ile Contitech takımları karşı karşıya geldi. İlk maçtan 3 -1 skorla NOSAB Bölge Müdürlüğü takımı sahadan galip ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.