Nilüfer Belediyesi’nden benzersiz 30 Ağustos etkinliği

Nilüfer Belediyesi’nden benzersiz 30 Ağustos etkinliği
21.08.2019
A+
A-

30 Ağustos’ta Büyük Taarruz’un zaferini için Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde benzersiz bir etkinlik düzenleniyor. 7 bin 835 kişi ile Türkiye haritası oluşturulacak ve haritanın tam ortasına ‘ZAFER HEPİMİZİN’ yazılacak.

5 bin 990 kişi Nilüfer Belediyesi’nin öncülüğünde, Cumhuriyet’in 90’ıncı kuruluş yıldönümünde İhsaniye Meydanı’nda bir araya gelmiş ve yaklaşık 30 dakika hareketsiz kalarak canlı Atatürk portresi oluşturmuştu. Nilüfer Belediyesi, şimdi de 30 Ağustos Zafer Bayramı için önemli bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. 7 bin 835 kişi, 30 Ağustos Cuma günü İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda bir araya gelecek ve ‘Türkiye haritası oluşturacak ve haritanın tam ortasına ‘ZAFER HEPİMİZİN’ yazılacak.

NASIL KATILACAKSINIZ?

Gönüllü katılımcı olmak ve tıpkı 2013’teki ‘Duruyoruz’ etkinliğinde olduğu gibi tarihe geçecek bu karede yer almak için, 30 Ağustos Cuma günü İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda saat 17:00’de açılacak kayıt masalarına kayıt yaptıracaksınız. Bu etkinlik tamamen o gün orada bulunan ve ilk kayıt yaptıran 7835 kişi ile gerçekleşecek. Etkinlik öncesinde kayıt ya da rezervasyon gibi bir ihtimal olmayacak. Kayıt işlemleri tamamlananlar giriş kapılarına yönlendirilecek.

Etkinlik alanına girişler 2 kapıdan gerçekleşecek ve alanda yapılacak duyurulara göre girişe yönelmeniz istenecek. Katılımcılara, giriş için sıraya girildiğinde görevliler tarafından durmaları gereken noktanın numarasının yazılı olduğu bir etiket ve tişört verilecek. Katılımcılar, alan görevlilerinin sahaya çağırması ve yardımıyla haritadaki yerinizi bulabilecekler.

KIRMIZI – BEYAZ

İlk gelen 1051 kişi Türkiye haritasının ortasında bulunacak ZAFER HEPİMİZİN yazısını oluşturacak. Bu yazıyı oluşturan noktalarda duracak olan katılımcılara KIRMIZI, yazıyı çevreleyen ve haritayı tamamlayan diğer noktalarda duracak olanlara da BEYAZ tişörtler dağıtılacak.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Tüm katılımcıların alanda yerini alması sonrasında yapılacak anonsun ardından yaklaşık 30 dakika boyunca hareketsiz kalacak ve bu eşsiz görüntünün bir parçası olacaksınız.

7835 kişinin İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda bir araya gelerek oluşturacağı Türkiye haritası, hava fotoğrafları ile ölümsüzleşecek, tüm etkinliğin hazırlık sürecini ve tamamlanmasını içeren video belgeseller de tarihe bırakılacak.

ÖNEMLİ!

Bu organizasyonda 13 yaşından küçükler ne yazık ki güvenlik nedeniyle yer alamayacak.

Hem güvenlik açısından hem de taşıma zahmetinden kurtulmak için etkinlik alanına çanta ile gelmemelisiniz.

Etkinlik alanında katılımcılara su ve kumanya dağıtımı yapılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.