Nihal Olçok’tan hükümete çok sert sözler!

Nihal Olçok’tan hükümete çok sert sözler!
07.11.2019
A+
A-

15 Temmuz gecesi FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok şehit olan Nihal Olçok, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

FETÖ’nün darbe girişiminde eşi ve oğlu şehit olan Nihal Olçok, “FETÖ ile flört et, hamile kal, 15 Temmuz gecesi şehit kanı ile kürtaj ol, şimdi de bakireyim diye gez!” ifadelerini kullandı.

Hükümet’i hedef alan ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a tepki gösteren Olçok, ’15 Temmuz’ başlıklı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“FETÖ ile flört et, HAMİLE kal, 15 Temmuz gecesi şehit kanı ile KÜRTAJ ol, şimdi de BAKİREYİM diye gez. BU MUDUR… BUDUR”

Nihal Olçok ayrıca, yaptığı paylaşıma Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı da etiketledi.

BİR TEPKİ DE AHMET HAKAN’A

Nihal Olçok, Hürriyet’te Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Ahmet Hakan’a da eleştiride bulundu.

Ahmet Hakan’ın Ergenekon ve Balyoz kumpasçıları Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan’la ilgili iyimser sözlerine tepki gösteren Olçok, “Olmaz sayın Ahmet Hakan, 15 Temmuz gecesi kıyamet koptu. Ben ve benim gibi aileler sustu siyasiler, sizler konuştunuz hatta HAYKIRDINIZ.Bizim mecalimiz yoktu. Haaa toplumu önce düşman et, sonra hadi toplumsal barış diyemez artık kimse.Türkiye çok şey kaybetti 15 Temmuz’da yeni fark ederler” ifadelerini kullandı.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.