Nihal Olçok, OdaTV’de söyleşiye katıldı

Nihal Olçok, OdaTV’de söyleşiye katıldı
16.04.2019
A+
A-

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, OdaTV ile gerçekleştirdiği söyleşide 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaşanan sürece ilişkin “Cahiliye dönemindeki putperestliği hatırlatıyor” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU NE DEDİ?

Olçok,1 Nisan’da Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etmesi ve ardından eleştirmesini şöyle anlattı: “İstanbul’u değil de, Ankara’yı tebrik etsem siyasi olurdu. Tebrik ettikten sonra sosyal medyada CHP’nin seçim sonuçlarında usulsüzlük yapmasıyla ilgili haber gördüm ve Ekrem Bey’e bunun yakışmadığını yazdım. Ekrem Bey, beni aradı ve ‘Kalbinize kırıklık yaşattıysak üzülürüm Nihal Hanım. Araştırmamızı yapacağız, kesinlikle usulsüzlükle ilgili bir rızam olamaz’ dedi.”

“İSTANBUL’U KAZANIR”

Olçok, İstanbul seçimleri için de şunları kaydetti:

“Ne İstanbul, ne de İstanbullu bu kadar şüpheyi kaldırmaz, yenilenmesinin doğru olacağına inanıyorum. Ben sonucun değişmeyeceğini düşünüyorum. Bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu’nun bağımsız aday dahi olsa İstanbul’u kazanacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye aslında unuttuğu bir şeyi gördü. İyi bir muhalefet, iyi bir lider çıkarır.”

(Yenigaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.