Bursalı müteahhitler, tedarikçi üyeleriyle bir araya geldi

Bursalı müteahhitler, tedarikçi üyeleriyle bir araya geldi
07.07.2018
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), mutfak üreticilerini ziyaret ederek, müteahhitler ve tedarikçileri buluşturdu.

İMSİAD, başlattığı ve belirli periyotlarda gerçekleştirdiği sanayici-müteahhit buluşmalarının yanı sıra Bursalı ve ulusal markaların üreticileriyle de buluşmalarını sürdürüyor. Önceki aylarda Can Alüminyum, NG Kütahya Seramik gibi önemli markaların üretim tesislerini gezen İMSİAD üyeleri son olarak Bursalı mutfak üreticileriyle bir araya geldi.

Bu kapsamda, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve beraberindeki üyeler; İMSİAD üyesi firmalar olan Decormet, Ergene Mobilya, Tek Dekor, Üçcan Yapı ve Genç Bayramoğlu İnşaat’ı ziyaret etti.

Müteahhit sektörünün vazgeçilmez parçası olan inşaat mobilyaları sektöründeki mutfak üreticileriyle bir araya gelen müteahhitler, güncel gelişmeleri, yenilikleri ve son trendleri bizzat konunun içinde olan İMSİAD üyesi üreticilerden dinledi. İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca fabrikaları da gezerek üretim süreci hakkında da bilgi sahibi oldu.

“İMSİAD OLARAK HER ZAMAN YERLİ ÜRETİCİYİ DESTEKLİYORUZ”

Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, İMSİAD olarak her zaman yerli üreticiyi desteklediklerini belirtti. Andıç, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, mutfak üreticilerimizin isteklerini ve sıkıntılarını dinledik. Üretim süreçlerinin yerinde görme fırsatına sahip olduk. Üreticilerimizin, ileri teknolojide fabrikalarda üretim yapması bizleri ayrıca sevindiren bir gelişme oldu. Bunun yanı sıra müteahhitlerimizi de üreticiyle bir araya getirerek, yeni gelişmeler, ürünler ve trendler hakkında bilgilenmelerini sağladık. Bu tarz ziyaretlere çok önem veriyoruz. Fuar ve fabrika ziyaretleriyle, üyelerimizin sektördeki gelişmeleri, yeni teknolojileri yakından takip etmelerini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.