MÜSİAD Enerji ve Çevre Komisyonu’ndan İl Müdürü Turgut’a Ziyaret

MÜSİAD Enerji ve Çevre Komisyonu’ndan İl Müdürü Turgut’a Ziyaret
08.11.2017
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Bezir ve beraberindeki Enerji ve Çevre Sektör Yönetim Kurulu Üyeleri Mihrimah Kocabıyık ile Abdullah Dilmenler,  Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Turgut’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Bezir, sektör kurulunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bezir, “Sektör kurulumuz, genel merkezimizin çizdiği hedefler doğrultusunda, üyelerimizin iş hacimlerini artırıcı, birbirleri ile olan ilişkilerini güçlendirici, ticari hayata bakışlarına yön veren, sektörün sorunlarının tespiti ve bu sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalarımızın haricinde de şehrimizdeki paydaşlarımız diyebileceğimiz kurumlar ve kişilerle dönem dönem bir araya geliyor ve sektörün durumunu analiz ediyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bu ziyaretimizi hem hayırlı olsun hem de bu anlamda değerlendirebiliriz. İlk temasımızı sağladığımız bu ziyaretle birlikte inşallah sektörümüze yönelik güzel ve örnek çalışmalara birlikte imza atacağız” diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Kurulu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Turgut da, olası işbirliklerine açık olduklarını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Sektör Kurulu Başkanı Nurettin Bezir, İl Müdürü Turgut’a MÜSİAD Genel Merkezi tarafından hazırlanan sektörel raporları takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.