MÜSİAD Bursa Şubesi’nden, Matlı’ya hayırlı olsun ziyareti…

04.10.2018
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz aylarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete,  MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra BTB Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Türkiye’nin en büyük çatı kuruluşlarından birisi olan TOBB’da Bursa’nın temsil edilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses, Özer Matlı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Özer Matlı’nın BTB Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda önemli işlere imza attığına değinen Gürses, “Şehrimizin sıkıntılarını, taleplerini daha geniş mecralarda duyurabilmesi açısından bu görevlendirmeyi oldukça önemli buluyoruz. Bizler de bu şehrin ortak paydaşları arasındaki STK’lardan birisi olarak farklılıklarımızın bilinciyle bir araya gelmeli ve ortak akıl üretmeliyiz” dedi.

MÜSİAD’ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade eden BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ise bu görevlerin büyük sorumlulukları da beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi.

Şehrin ortak sorunları için beraber hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Matlı, “Bizim şehrin dinamikleri olarak birlik beraberlik içinde hareket etmemiz lazım. Belediyeler, odalar, borsalar, STK’lar, siyasiler şehrin ortak sorunlarını belirlemeli ve bunları çözmek için beraber adımlar atmalı. Ancak bu şekilde bulunduğumuz yerden daha iyi bir noktaya gidebiliriz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.