Muharrem İnce’den Mustafa Bozbey’e destek ziyareti!

Muharrem İnce’den Mustafa Bozbey’e destek ziyareti!
10.01.2019
A+
A-

CHP’nin 24 Haziran’daki seçimde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne gelen İnce, “Kulağım deliktir. Bursa’da ilginç bir rüzgar esiyor. Bursa’ya Bozbey yakışır” dedi.

CHP’nin 24 Haziran’daki seçimde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde ziyaret etti.

İnce’yle görüşmesinden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bozbey, “20 yıldır yürütmüş olduğum Nilüfer Belediye Başkanlığının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayım. Geçmiş dönemdeki Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce bizleri ziyaret ederek desteklerini belirtti. Görüş alışverişinde bulunacağız şimdi geldiği için teşekkür ederim” dedi.

İnce ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ben iddiaya giriyorum Bursa’yı Bozbey kazanacak. Önemli bir seçime giriyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak partimizden gösterilen Mustafa Bozbey’e destek ziyaretine geldik. Benim kulağım deliktir, Bursa’da ilginç bir rüzgar esiyor. 7’den 70’e herkes Bozbey diyor. Bursa’ya Bozbey yakışır. Bugünlerde TV’lerde gerçekler konuşulmaz, FETÖ iadesi konuşulur mesela sınır ötesi harekat, asgari ücretin zammı, indirim konuşulur. 31 Mart’tan sonra indirim konuşulmaz kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacaklar. TÜİK var mesela Kasım ve Aralık enflasyonunu eksi çıkardı. Rezaleti görüyor musunuz? Enflasyon için 81 milyondan bir kişi eksi diyebilir mi? YSK var bir de mühürsüz oyları geçerli sayan, görev süreleri bir yıl uzatılan, Türkiye’de bir yargı var evlere şenlik bir yargı bu yargının yargılanması gerekiyor. Eren Erdem arkadaşımıza ne olduğunu biliyorsunuz, tahliye edildikten hemen sonra tutuklama kararı çıkıyor. Amerikalı rahibe ne oldu peki? Mahkeme kesinleşmeden uçak hazır bekliyordu. Demek ki bir şeyler için birilerine söz vermişsiniz. Rahibin başına neler geldiğini hepimiz biliyoruz. Böyle bir ortamda seçime gidiyoruz. Bu sefer de bu millet ders vermezse yapacak bir şey yok artık. Bu millet bu sefer bu dersi verecek ben bunu görüyorum. Ayrıca bu dersi verirken de Nilüfer gibi bir ilçeyi 20 yıl yönetip burayı Türkiye’nin göz bebeği haline getiren Bozbey’e güveniyoruz. Eksik kaldığı herhangi bir yerde emrindeyiz ve sonuna kadar destekliyoruz.”

(Kaynak: bursadabugun.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.