Muhammed Nuri Örs: BEDFE’yi hak ettiği yere taşıyacağız

Muhammed Nuri Örs: BEDFE’yi hak ettiği yere taşıyacağız
05.03.2020
A+
A-

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu (BEDFE) kongreye gidiyor.

Bünyesindeki yüze yakın dernekle Bursa’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olan Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu’nda seçim heyecanı yaşanırken, Muhammed Nuri Örs, 8 Mart Pazar günü yapılacak genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

2010 yılından bu yana Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı yapan Muhammed Nuri Örs, BEDFE yönetim kurulunda üç yıl görev yapması nedeniyle camiayı çok iyi bildiğini, hemşerilerinin sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için aday olduğunu açıkladı.

‘ERZURUM’U BURSA’YLA BULUŞTURACAĞIZ’

”Doğduğumuz topraklardan, doyduğumuz topraklara kültür köprüsü kuracağız” ifadelerini kullanan Örs, ”BEDFE çok büyük bir camia. 537 bin Erzurumlu hemşerim ve yaklaşık 80 derneğimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını sağlayacak projelerimle BEDFE yönetimine adayım. Bu bayrağı daha yukarılara çıkarmak için adayım. Seçilmemiz halinde ben değil biz anlayışıyla, ortak akılla ve herkesi kucaklayacak yönetim tarzımızla hareket edeceğiz. Erzurum’u Bursa’yla buluşturarak, sosyal projeler üreterek, doğduğumuz şehri unutmadan doyduğumuz şehre adapte olarak yaşam sağlamak anlayışıyla varım. Bu büyük Erzurum ailesine hizmet etmeyi kendime bir görev kabul ediyorum.” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.