Müezzinoğlu BATISİAD’ı ziyaret etti

Müezzinoğlu BATISİAD’ı ziyaret etti
01.12.2017
A+
A-

Geçmiş dönem Sağlık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği’ni (BATISİAD) ziyaret etti.

Dr. Mehmet Müezzinoğlu, BATISİAD Kasım ayı olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıya katılan Müezzinoğlu, yeni bir oluşum olmasına karşın BATISİAD’ın önemli işlere imza attığını söyledi.

Bursa’nın, ülke ekonomisi ve sanayisi için çok önemli bir şehir olduğunu hatırlatan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın, tarımdan tekstile, turizmden ticarete varıncaya kadar birçok alanda başarılı bir il olduğunu dile getirdi.

Bu sektörlerde Batı Trakyalı girişimcilerin de faaliyette bulunduğunu ve milli ekonomiye katma değer sağladığının altını çizen Müezzinoğlu, birlikte hareket etmenin önemine işaret etti. Birlikte hareket edilerek BATISİAD’ın potansiyelinin daha da ileriye taşınacağına inandığını belirten Müezzinoğlu, “Bu masanın etrafında olan arkadaşlarımızın bunu yapacağına olan inancım tamdır. Ne destek gerekiyorsa vermeye hazırım” diye konuştu.

Ahmet Er, “Görüşleriniz bizim için değerlidir”

BATISİAD dernek merkezinde Dr. Müezzinoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er ise, derneğin çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

BATISİAD hep birlikte daha da ileriye taşıyacaklarını ve bu noktada Müezzinoğlu’nun da katkılarını beklediklerini belirten Er, “Daha resmi açılışını yapmamış olsak da bugün burada sizleri ağırlamak büyük bir onurdur. Sizlerin yanımızda olduğunu görmek, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. BATISİAD olarak önümüzdeki yıldan itibaren faaliyetlerimize daha da hız vereceğiz; gerek yurtiçinde, gerekse de yurtdışında. İşte bu noktalarda sizlerin önerilerine de ihtiyacımız olacak. Burası Bursa’daki eviniz, unutmayınız” dedi

Ziyaretin sonunda Ahmet Er, Dr. Müezzinoğlu’na ziyaretin anısına çini tabak armağan etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.