Mimarlık ve tasarım buluşmaları Bursa’da gerçekleşti…

Mimarlık ve tasarım buluşmaları Bursa’da gerçekleşti…
04.05.2019
A+
A-

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Alligator Boya’nın gerçekleştirdiği ‘Mimarlık ve Tasarım Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nde düzenlenen etkinlikte, Murat Sönmez moderatörlüğünde, Alper Aksoy, Gürhan Bakırküre ve Sait Ali Köknar’ın katılımıyla ‘Mimarlığın ve Tasarımın Sınırlarını Yeniden Tanımlamak İçin Ne Gerekir / Ne Gereklidir?’ konulu panel gerçekleştirildi. Panele Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyesi çok sayıda mimarın yanı sıra Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’nde okuyan mimarlık bölümü öğrencileri de katıldı.

“Önemli olan deneyimlerimizi paylaşıp, ortak noktada buluşabilmek”

Programın açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Yönetime geldiğimiz günden bu yana, Mimarlar Odası olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle sektöre yeni girmiş ya da hazırlanan arkadaşlarımızı, sektörün önemli temsilcileri ve kurumlarıyla birleştirmeye çalışıyoruz. Bizler için önemli olan deneyimlerimizi paylaşıp, ortak noktada buluşabilmek. Bu yüzden bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Alligator Boya’ya, değerli panel konuşmacılarımıza ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyor ve panelimizin faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Programda bir konuşma yaparak Alligator Boya hakkında bilgilendirmelerde bulunan Alligator Boya Pazarlama Yöneticisi Timur Ergün de, “Türkiye’nin çeşitli illerinde bu tarz organizasyonları düzenleyerek mimarlar ve öğrencilerle bir araya gelmek, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak bizleri mutlu ediyor. Umuyoruz ki Mimarlar Odası Bursa Şubesi ile birlikte gelecek dönemde de bu tarz etkinliklere imza atarız” diye konuştu.

‘Mimarlığın ve Tasarımın Sınırlarını Yeniden Tanımlamak İçin Ne Gerekir / Ne Gereklidir?’ başlıklı panelde Murat Sönmez moderatörlüğünde Alper Aksoy, Gürhan Bakırküre ve Sait Ali Köknar sunum ve konuşmalarını gerçekleştirerek, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Panelin ardından etkinlik, kokteyl ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.