Mimar ve mühendislerden CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem’e destek

Mimar ve mühendislerden CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem’e destek
23.01.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, ‘’Katılımcı belediyecilik’’ anlayışı kapsamında mimar ve mühendislerle bir araya geldi.

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği’nde (BUMİAD), mimar ve mühendislerin katılımıyla düzenlenen, ‘’Bursa’nın Geleceği İçin Öneriler’’ konulu toplantıya katılan Erdem, Nilüfer’i, ‘’Bursa’nın gözbebeği’’ yapmak için, Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Daha sonra Nilüfer Belediye Başkan Adaylığı görevine layık bulunduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bu görevden de kaçmayarak çalışmalara başladığını belirten Erdem, şöyle konuştu:

‘’Sizlerin vereceği teknik destek sadece Nilüfer değil, Bursa için çok önemli. Belediye yönetimini sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Bu noktada katkılarınız bize öncülük edecektir. Sizlerin bilgi ve birikimlerinden yararlanmayı çok isterim. Belediye yönetiminde katılımcılığın büyük önem taşıdığına inanıyorum.’’

Toplantıya katılan mimar ve mühendisler de Nilüfer’e yararlı projeler üretilmesi noktasında çaba harcayacaklarını dile getirerek, bu çerçevede Turgay Erdem’in kendileriyle bir araya gelmesinden ve önerilerini dinlemesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Mimar ve mühendisler, Turgay Erdem’e adaylığından dolayı ‘’hayırlı olsun’’ dileğinde de bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.