Milli Takım güven tazeledi

Milli Takım güven tazeledi
26.03.2019
A+
A-

Euro 2020 elemelerine hızlı bir giriş yapan Milli Takım güven tazelemeye devam ediyor. Deplasmanda oynadığı ilk maçta Arnavutluk Milli Takımı’nı2-0’la geçen Milliler, Moldova engelini de 4-0’la geçerek güven tazeledi.

Yenilikçi online şans oyunları platformu Misli.com verilerine göre, Arnavutluk maçında Millilerin galibiyetine oynayanların oranı yüzde 40 seviyesinde kalırken, galibiyetin ardından Moldova maçının da kazanılacağına inananların oranı yüzde 55’e çıktı.

Üyelerine dünya standardında güvenilir ve kaliteli şans oyunları tecrübesi yaşatan Misli.com, taraftarın nabzını tutmaya devam ediyor.

Euro 2020 elemelerinde; Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Andorra ve Moldova ile aynı grupta yer alan Milli Takım, ilk iki maçta aldığı galibiyetlerle güven tazeledi.

H grubundaki rakipleri Arnavutluk ve Moldova’yı yenerek yoluna devam eden Milli Takım’ın galibiyetine inananlar da artış göstermeye devam ediyor.

Misli.com verilerine göre, grubun ilk maçında Arnavutluk karşısında Millilerin galibiyetine oynayanların oranı yüzde 40 seviyesindeyken, galibiyetin ardından Moldova maçının da kazanılacağına inananların oranı yüzde 55’e çıktı.

Misli.com verileri, üyelerin yüzde 23’ünün, Millilerin Moldova’yı farklı yeneceklerini düşündüğünü de ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.