Milletvekili Esgin’den çiftçilere ‘geçmiş olsun’ ziyareti…

29.06.2018
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da yağan şiddetli yağış ve dolu sonrası zarar gören tarım alanlarını inceledi.

Bursa genelinde ani bastıran dolu sonrası Karacabey Uluabat ve Bakırköy ile Mustafakemalpaşa Yeşilova köylerinde zarar gören tarım alanlarını ziyaret eden Esgin, köylülerle biraraya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hem köylü vatandaşlardan hem de yetkililerden bilgiler alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, şunları söyledi:

“Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerimize bağlı köylerimizi ziyaret ederek geçtiğimiz gün etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik. İlgili kurum ve kuruluşlarımız yetkilileri ile yaptığımız ziyarette çiftçilerimizden bilgi aldık. Çiftçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin karşılanması noktasında ilgili kurumlarımız gerekli çalışmaları başlatmış durumda. İlçe Tarım Müdürlüklerimizin hazırlayacakları rapor sonrası durumu çok daha net göreceğiz. Köylülerimizin ve çiftçilerimizin her zaman yanındayız. İnşallah bizler bütün hemşerilerimiz ve vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağız.”

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’in Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçeleri ziyaretlerine AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Kanar ile İlçe Tarım Müdürleri ve muhtarlar eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.