MHP’li Belediye Başkanı, partisinden atıldı

MHP’li Belediye Başkanı, partisinden atıldı
25.06.2020
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu’nun MHP’nin belediye başkanları listesinden düşürüldüğünü duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Twitter hesabından “Sivas Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, MHP’nin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle, MHP’nin belediye başkanları listesinden düşürüldü” açıklamasında bulundu.

Durmaz’ın açıklaması şöyle:

“31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Partimizden Sivas/Hafik Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Selahattin Çuhadaroğlu, partimiz ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle, Belediye Başkanları Listemizden Düşürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

SELAHATTİN ÇUHADAROĞLU KİMDİR?

1947 yılında Sivas Hafik’te dünyaya gelen Selahattin Çuhadaroğlu 1967 yılında Eskişehir Hava Teknik Okullar Komutanlığı’nda 2 sene eğitim aldıktan sonra mezun oldu. Eskişehir, Mardin ve Bursa’da Hava Motorlu Araçlar Komutanlığı’nda, Kayseri ve Konya Hava Birlikleri’nin çeşitli kademelerinde görev alan Selahattin Çuhadaroğlu, 1992 senesinde Hava Astsubay olarak emekli oldu.

Doğduğu yer olan Hafik’te 1995 yılında aktif siyasete başlayan Çuhadaroğlu Doğru Yol Partisi (DYP) ve Saadet Partisi’nde İlçe Başkanlığı yaptı. 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde MHP’nin Sivas’a bağlı Hafik ilçesinin Belediye Başkanı olan Selahattin Çuhadaroğlu, Saadet Partisi’nden de iki dönem Belediye Başkan Adayı gösterilmişti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.