MHP’den provokasyon sonrası ilk açıklama…

05.10.2018
A+
A-

Bir grup MHP’linin Akşener’in evinin önündeki provokasyonunun ardından MHP’den yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada provokasyona değinilmedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında yaşanan tartışmaya ilişkin olarak bir açıklama yayımladı.

Büyükataman’ın açıklamaları şöyle:

15 Temmuz gecesi ise Ankara’daki ilk çıkışı MHP yaptı, millî duruşu MHP gösterdi. Temyiz kudreti kaybının belirgin bir göstergesi olan hafıza kaybıyla dumura uğradığı için kendisi hatırlamayabilir ama Ülkücü Hareket çok iyi hatırlıyor. Kendileri ‘yurtta sulh’ deyip FETÖ’cü hakimlerle MHP’yi ele geçirmeye çalışırken MHP, FETÖ’ye karşı bir savaş veriyordu ve bir milim bile geri adım atmıyordu. FETÖ liderinin ‘O hanıma sahip çıkın, koruyun’ dediği hanım kimdir? ‘İçişleri Bakanı biz yaptık, bizim referansımızla oldu’ dedikleri kişi kimdir? Tabii ki bu kişi FETÖ üzerinden sahte racon kesen kişidir. Türkiye bunları bilmektedir.

PROVOKASYONA DEĞİNİLMEDİ

Dün Akşener’in evinin önünde MHP’li olduğunu söyleyen kişilerce yapılan provokasyona değinilmeyen açıklamada “Demirden korksa trene binmeyeceğini ifade edene, bir kere yanlış trene bindiyse; koridordan ters tarafa yürümesinin hiçbir anlamı olmayacağını hatırlatmak isteriz. Son olarak; Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmamalıdır” dendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.