MHP ve HDP, İYİ Parti ile bayramlaşmadı

MHP ve HDP, İYİ Parti ile bayramlaşmadı
13.08.2019
A+
A-

Bayram nedeniyle partiler arası ziyaretleşmeler devam ederken İYİ Parti’ye MHP ve HDP’nin ziyarette bulunmadığı bildirildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleştirilirken İYİ Parti Genel Merkezi’nde de bayram yoğunluğu vardı.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında Saadet Partisi, Demokrat Parti, CHP, Vatan Partisi, AK Parti, BBP ve DSP heyetleri İYİ Parti’ye bayram ziyaretinde bulunurken MHP ve HDP bayramlaşma programında yer almadı.

Yeniçağ’ın haberine göre; İYİ Parti Genel Merkezi’nde siyasi partilerden gelen konukları STK İşleri Başkanı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Genel İdare Kurulu Üyesi Betül Tosun’dan oluşan heyet karşıladı.

İYİ Parti’ye ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, GİK Üyesi Hüseyin Hacıabdullahoğlu, Genel Merkez Seçim İşleri Sorumlusu Selçuk Aydın’dan oluşan Saadet Partisi heyeti geldi. Siyasi partiler arasındaki bayramlaşma programları kapsamında İYİ Parti’ye Demokrat Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Melih Aktaş, Genel Başkan Yardımcısı Özkan Gül ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Cahit Karakuş, Cumhuriyet Halk Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent ve Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç, Vatan Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, Kadın Kolları Yöneticisi Ergül Bezci ve Öncü Gençlik Yöneticisi Deniz Bozkır geldi.

AK PARTİ’YE ÇİÇEKLİ İADE-İ ZİYARET

İktidar partisi adına AK Parti’den bayramlaşmaya Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Feyza Koçak ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Şuay Nilhan Açıkalın geldi. Bir önceki Ramazan Bayramı’nda Ak Parti’ye bayram ziyaretinde bulunan İYİ Parti heyeti çiçekle bayramlaşmaya gelen tek heyet olması dikkat çekerken bu bayram AK Parti heyeti de İYİ Parti’ye çiçekli bir iade-i ziyaret yaparak bayramlaştı.

Ayrıca Büyük Birlik Partisi adına Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Kadın Kolları Genel Başkanı Meryem Ünsal ve MKYK Üyesi Mahmut Burkankulu’dan oluşan heyet bayramlaşmaya gelirken son olarak da Demokratik Sol Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Handan Toprak Benli, Ankara İl Yönetiminden Selçuk Karakülçe ve Aydın Solhan’dan oluşan heyet bayramlaşmaya geldi.

İYİ Parti’nin siyasi partiler bayramlaşma ziyareti heyetinde ise Kalkınma Politikaları Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mine Baş görev aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.