Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, BTSO’nun konuğu oluyor

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, BTSO’nun konuğu oluyor
21.02.2020
A+
A-

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda T.C. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’ı ağırlayacak. Toplantının ardından Uysal, BTSO Yüksek İstişare Kurulu ile de bir araya gelecek.

Ekonomideki başarılarıyla Türkiye’nin moral ve motivasyon kaynağı olan Bursa, BTSO liderliğinde üst düzey buluşmalara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda kentin sanayi ve ticari dönüşümüne liderlik eden  çalışmalara imza atan BTSO, T.C. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’ı Bursa iş dünyası ile buluşturuyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın konuğu olacak Murat Uysal, toplantının ardından ise BTSO Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek.

İŞ DÜNYASI İLE BULUŞUYOR

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak son 7 yılda Cumhurbaşkanlığı, Bakan ve milletvekili düzeyinde 100’ü aşkın istişare toplantısına imza attıklarını söyledi. BTSO üyelerinden aldıkları güç ve ortak akıl vizyonuyla Bursa ekonomisinin gelişimine yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Burkay, “ BTSO Şubat Ayı Meclis Toplantımızda T.C. Merkez Bankası Başkanı Sayın Murat Uysal’ı meclisimizle buluşturacağız. 25 Şubat 2020 Salı günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek meclis toplantısının yanı sıra BTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile de bir araya gelecek Merkez Bankası Başkanımızla iş dünyamızın talep ve önerilerini paylaşacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.