Meral Akşener’in yardımcısında koronavirüs çıktı

Meral Akşener’in yardımcısında koronavirüs çıktı
06.04.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, evlerine gelen yardımcısının korona virüse yakalandığını ifade etti. Kendilerinin virüs testlerinin negatif çıktığını belirten Akşener, “Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 20 yıldır evlerinde sigortalı çalışan yardımcısının korona virüse yakalandığını ifade etti.

Yardımcısının testinin pozitif çıkmasının ardından kendilerinin de test yaptırdığını belirten Akşener, testlerinin negatif çıktığını ifade etti.

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün haberine göre İYİ Parti lideri, “Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif.” şeklinde konuştu.

Bu durumu öğrenince büyük tedirginlik yaşadığını belirten Akşener, şöyle devam etti:

“Yardımcımın durumu iyi, kendi evinde karantinada. Biz de eşimle çok şükür iyiyiz, her şey yolunda, kimse merak etmesin. Geçen ay torunum Ayda dünyaya geldi.

Ama salgın nedeniyle maalesef göremiyoruz, ona üzülüyoruz. Biz de o dönemde tedirginlik yaşadık. Ama bunu binlerce vatandaşımız yaşadı, yaşıyor. Sonuç pozitif çıkarsa nasıl bir yol izleriz, onu eşimle konuştuk.

Sonuçta bugün itibarıyla 25 bine ulaşan korona virüsü kapmış vatandaşımızın yaşadığı süreci yaşayacaktık.”

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.