Meral Akşener: ‘Türk milleti de, Türk milliyetçileri de rahat olsun, biz varız’

22.06.2019
A+
A-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün yaptığı seçim ziyaretlerinde teröristbaşı Öcalan’ın mektubuna Bahçeli’nin destek vermesini eleştirirken, “Türk milleti de, Türk milliyetçileri de rahat olsun, biz varız” dedi.

PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın İstanbul seçimi için HDP’ye tarafsızlık çağrısı yaptığı mektubunu destekleyen bir açıklama yapan Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı için “Mitili İmralı’ya atmışlar” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da dün yaptığı ziyaretlerde, “Türk milliyetçilerini Sayın Bahçeli’nin düşürdüğü yer burasıdır. Türk milleti de, Türk milliyetçileri de rahat olsun, biz varız” dedi.

Şile, Ağva, Çekmeköy, Sultanbeyli ve Tuzla’da İYİ Parti seçim çadırlarını ziyaret eden Meral Akşener, kendilerine, Kandil’le anlaşma yaptıkları yönünde iftira atıldığını belirterek, şunları kaydetti;

“Bugün bir şey oldu. Bugün gelinen noktada Cumhur İttifakı’nı iki genel başkanın yönettiğini düşünüyorduk, anladık ki bir aktör daha varmış. Sayın Bahçeli’nin bugün yaptığı açıklama vahimdir. Biz Türk milliyetçiler, Ülkücüler, rahmetli Başbuğ’un deyimiyle ‘İnsanlık aleminde ülkücüler ne uşak olmayı, ne de başkasını uşak olarak görmeyi ister. O istemeyen bayrağı dalgalandıran insanlardır.’ demiştir. Anladık ki mitil İstanbul’a değil, İmralı’ya serilmiş. Anladık ki yıllarca AK Partililer, ‘Apo’yu niye asmadınız?’ diye sora sora Ülkücüleri heyecandan, üzüntüden öldürdüler. Ya hu ne kadar dostmuşlar, niye assın? İnsan arkadaşını asar mı? Türk milliyetçilerini Sayın Bahçeli’nin düşürdüğü yer burasıdır. Türk milleti de, Türk milliyetçileri de rahat olsun, biz varız.”

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.