Meral Akşener taburcu oldu: Su içerken dikkatli olun!

Meral Akşener taburcu oldu: Su içerken dikkatli olun!
30.09.2019
A+
A-

Yüksek ateş ve mide bulantısı nedeniyle Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi altına alınan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu.

Yüksek ateş ve mide bulantısı nedeniyle cuma günü akşam Ankara Güven Hastanesi’ne giden ve doktorların müşade altına aldığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu. Akşener’e “viral enfeksiyon” teşhisi konulduğu ve doktorların “Dinlenmeniz gerekiyor, dinlenmeden bu hastalık geçmez” uyarısı üzerine hastanede gözetim altına alındığı belirtilmişti.

Akşener’in doktorların uyarısı üzerine iki gün hastanede kaldığı sonra durumunda iyileşme gözlendiği için taburcu edildiği ifade edilirken, iktidara yakın bazı gazetelerde başkentteki içme suyundan kaynaklı olarak “ishal vakalarında artış gözlendiği” yazılmıştı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Suda yapılan tahlillere dayanarak, ishal salgınının şebeke suyundan kaynaklanmadığını” açıklamıştı.

Meral Akşener, hastaneden çıkışı sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına makam aracının camından, “Kendinize dikkat edin. Ben iyiyim. Su içerken dikkatli olun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.