Meral Akşener sonuçları değerlendirdi: Seçimin galibi Millet İttifakı’dır

Meral Akşener sonuçları değerlendirdi: Seçimin galibi Millet İttifakı’dır
31.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

İşte Meral Akşener’in seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirmeleri:

“Hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün adaylara seçildikleri yerlerde teşekkür ediyorum. Sandık milletin iradesinin tecelli ettiği yerdir. Defalarca vatandaşları iktidar partisinin kulağını çekmesini dertlerini dinlemesini istemelerini söyledim. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar.”

“SEÇİMİN GALİBİ MİLLET İTTİFAKIDIR”

“Aziz milletimin bu seçimde verdiği mesajla bu sürecin önünü açmıştır. Türk milletinin bir demokrasi kültürü vardır. Bu seçimin sonucu önemli bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu seçimin galibi Millet İttifakı’dır. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na kattığı güç ortadadır. Bu seçimde nifak değil birlik kazandı. İftira değil birlik kazandı. Tehdit değil cesaret kazandı. Çocuğuna harçlık veremeyen baba, siftah edemeyen esnaf kazandı. Bu seçim milletin sorunlarına çözüm yolunda alınmış bir başarıdır. Buradan Millet ittifakı seçmenlerine sesleniyorum: Abartılı kutlamalardan uzak durunuz. Bu bir sonuç değil aksine bir başlangıçtır.”

“ERDOĞAN’A ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

“Buradan Erdoğan’a çağrıda bulunuyorum Kırdığınız kalpleri onarın. Atacağınız her doğru adımda destekleyeceğimizi, atacağını her yanlış adımda da karşınızda dimdik duracağımız bilin. Türk milleti sahipsiz değildir. Burada Millet İttifakı’nın değerli mensupları başta olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. Hangi partiye oy verirse versindemokratik tercihini yapan tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum.”

VEKİL ARKADAŞLARIMIZ UŞAK VE BALIKESİR’E HAREKET ETTİ”

Uşak ve Balıkesir’de Millet İttifakı’nın Balıkesir adayı olan İsmail Ok ile Uşak’ta bulunan arkadaşımızın karşılaştığı bazı sıkıntıların giderilmesine yardımcı olmak için milletvekili arkadaşlarımız bu illere hareket etti. Buralarda algı operasyonu yapılmaktadır. Arkadaşlarımız öndedir.

İMAMOĞLU KAZANACAKTIR

‘’İstanbul’da bir yanlışlık yapılamayacağını düşünüyorum İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, büyük ilçelerden gelen oylarla kazanacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.