Meral Akşener, Antalya’da vatandaşlarla buluştu

20.01.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükşehir ve ilçe ziyaretlerine Antalya’dan başladı. Akşener, ilk durağı olan Antalya’daki ziyaretlerine İYİ Parti Gazipaşa ilçe teşkilatına giderek başlarken, esnaf ziyareti de yaparak dert dinledi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener Antalya’da ziyaretlerde bulunuyor. Antalya turuna partisinin Gazipaşa ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Akşener’in ziyaretleri bugün ve yarın gün boyunca devam edecek.

Akşener, 31 Mart sürecinde Antalya’nın Merkezine geldiğini ancak ilçelerini gezmediklerini bu ziyaretler kapsamında eksiklerini tamamlayacaklarını belirterek, “Bugün 5 yarın 5 olmak üzere 10 ilçemizi ziyaret edeceğiz. Esnaflarımızla bir araya geleceğiz, vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Sonrasında sırasıyla diğer büyükşehirlerimizde de benzer bir çalışma yapacağız” dedi.

Akşener, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği’ni ve çevredeki esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla teker teker sohbet edip dertlerini dinledi.

İki gün sürecek olan Antalya ziyaretinin ilk gününde Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Aksu ilçelerini, ikinci gününde ise Demre, Finike, Kumluca, Elmalı ve Korkuteli ilçelerini ziyaret ederek esnafla ve partililerle bir araya gelecek.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.