Meral Akşener’e çarşı esnafından yoğun ilgi

Meral Akşener’e çarşı esnafından yoğun ilgi
14.02.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa programının 2. gününe Hanlar bölgesinde başladı.

Ulucami girişinde partililer tarafından karşılanan ve kendisine Bursaspor atkısı hediye edilen  Akşener’e esnafın ilgisi de yoğun oldu.

Hanlar Bölgesi’nde esnaf ile tek tek selamlaşan ve ‘Hayırlı İşler’ dileyen Akşener’e yine ekonomik kriz anlatıldı. Sık sık vatandaşlar tarafından yolu kesilen Akşener’e işsizlik sorunu da iletildi.

Meral Akşener’in Kozahan programı ilginç görüntülere de sahne oldu. Hayatını ördüğü çetikleri satarak sağlayan 67 yaşındaki Karakeçili yörüklerinden Ayşe Teyze ile İYİ Parti Meral Akşener arasında duygusal anlar yaşandı. Ayşe Teyzenin sabah soğuğunda çetik sattığını öğrenen Akşener, yaşlı teyze ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Yaşlı kadının geçim kaynağının örerek sattığı çetikler olduğunu öğrenen Akşener, yaşlı teyzenin çantasında bulunan ve değere yaklaşık 250 TL tutan tüm çetikleri satın aldı.

Akşener, yakın çevresine verdiği talimatla 250 TL’nin kendi emekli maaşından ödenmesini istedi.

Bursa ekonomisinin kalbi olan Hanlar Bölgesi’nde bir süre esnafla buluşacak olan Akşener, daha sonra İYİ Parti Osmangazi, Mudanya ve Gemlik ilçelerini de ziyaret edecek.

Meral Akşener, akşam saatlerinde Bursa’dan ayrılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.