Melih Gökçek, MHP Ankara adayı mı?

24.10.2018
A+
A-

MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Melih Gökçek olacağı öğrenildi.

Ajansların geçtiği son dakika bilgisine göre; Fetoş’a yaptığı güzellemelerle akıllarda kalan Melih Gökçek, MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olacak.

Ajansların geçtiği son dakika bilgisine göre; MHP, Fetoş’a yaptığı güzellemeler ve AK Partililer’in tabiriyle “Ankara’yı parsel parsel sattığı” için görevden aldıkları Melih Gökçek’i Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterecek. Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in Devlet Bahçeli’yi sık sık ziyaret ettiği biliniyor.

Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da daha önce Melih Gökçek’in özel kalem müdürlüğünü yapmıştı. Bu arada MHP’nin üst yönetiminde yer alan isimlerin bazılarının çocukları Melih Gökçek zamanında, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde “danışman, hukuk müşaviri” kadrolarından istihdam edilmişti

BAHÇELİ-GÖKÇEK GEÇEN HAFTA GÖRÜŞTÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta Melih Gökçek’le bir görüşme gerçekleştirdi. İkili önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya bu gelişmeyi şu sözlerle aktardı: “MHP lideri Bahçeli ile Melih Gökçek’in görüşmesiyle birlikte netleşmiş olacak. Geçtiğimiz haftalarda da Bahçeli ve Gökçek arasında görüşme olduğu kulislerde konuşulan iddialar arasında bulunuyor. Bugün MHP kaynakları da Ankara adaylarının Melih Gökçek olduğunu duyurdular.”

 BAHÇELİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili istifa gündemine ilişkin olarak, “Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok. Bu konular bizi ilgilendirmez diyeceğiz” demişti.

İSTANBUL’DAN DA ADAY GÖSTERİLECEK

AK Parti’yle yerel seçimlerde ittifak yapmayacak olan MHP, İstanbul’a da aday gösterecek. İstanbul için aday belirleme süreci devam ediyor.

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in Devlet Bahçeli’yi sık sık ziyaret ettiği biliniyor…

GÖKÇEK’İN 17 SAAT ÖNCE ATTIĞI TWEET

MHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği iddia edilen Melih Gökçek, adaylık iddiasından 17 saat önce twitter hesabından yaptığı açıklamada AKP/MHP ittifakının yerel seçimlerde de sürmesi gerektiğini ifade etmişti.

Gökçek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti/MHP seçim ittifakının bozulmasına kimler seviniyor? Sevinenlere bakın. Yorumu rahat yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ittifak başarı getirmişti. Yerel seçim ittifakını yapalım, küresel ve yerli işbirlikçilerin oyununu bozalım”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.