Mehmet Temirtaş, İYİ hizmete Nilüfer’de devam etmek istiyor

21.12.2018
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Nilüfer’i tercih etti.

Aktif siyasetin içinde 2004 yılından bu yana çeşitli görevler alan Mehmet Temirtaş, beş yıldır oturduğu Nilüfer’den İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

2009 yılından bu yana Yıldırım Belediye Meclis Üyesi, beş yıldır da Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan ve çeşitli komisyonlarda görev yapan Mehmet Temirtaş, meclis toplantılarında yaptığı sert eleştirilerle biliniyor.

İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyeliği’nden, Nilüfer Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylık başvurusu yapan Temirtaş, ‘’Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerim dönemimde haksız gördüğüm her konuda, usulsüz gördüğüm her işte, yetim hakkının yenildiğini düşündüğüm ve israf yapıldığını gördüğüm her projede sert muhalefet yaptım. Son 5 yıldır Nilüfer’de ikamet etmem sebebi ile bu ilçede “İYİ hizmete varım” diyerek aday adaylık başvurumu Nilüfer ilçesinden yapıyorum. İYİ belediyecilik hizmet anlayışını Nilüfer ilçesine taşımak adına Nilüfer Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığımı açıklıyorum. Bundan sonra hizmetlerimi Nilüfer halkı için, dahası Bursa halkı için yapmaya devam edeceğim’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.