Mehmet Solaklı’dan Bursalı gençlere çağrı: İYİ’lik Hareketine Katıl

Mehmet Solaklı’dan Bursalı gençlere çağrı: İYİ’lik Hareketine Katıl
08.01.2020
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Politikaları Başkanlığı ve İYİ Gençlik Bursa İl Başkanlığı olarak düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında partinin kuruluşundan bugüne kadar görev almış bütün gençler bir araya geldi.

Bursa İl Gençlik Politikaları Başkanı Mehmet Solaklı’nın yanı sıra her platformda gençlere destek veren İbrahim Alagöz’ün de katıldığı toplantıya, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan yaklaşık 200 genç partili bir araya geldi.

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Politikaları Başkanı Mehmet Solaklı, birlik beraberlik halinde teşkilatlarındaki aidiyet duygusunu artırarak büyük bir gençlik hareketi oluşturacaklarını ve Türk gençlerinin tüm sorunlarına hakim olduklarını, gelecek nesillere örnek olmak adına sorumluluktan asla kaçmayacaklarını belirterek, “Liderimiz Meral Akşener’in gençlere olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Edepli, ahlaklı siyaset yaparak tüm gönülleri kazanacağız. Hedefimiz,  gençlerin geniş katılımıyla İYİ Parti’yi Bursa’da birinci parti yapmak. 18-30 yaş arası seçmen sayısının 600.000 olduğu Bursa’da, birinci parti olmanın yolu gençlerin teveccühünü kazanmaktan geçiyor. Genç kardeşlerimi ‘İYİ’lik Hareketine’ davet ediyorum ve kahvaltımıza katılan İYİ Gençlik Bursa ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.