Mehmet Kul, İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adayı oldu

20.12.2018
A+
A-

İYİ Parti’de 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri için aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Mehmet Kul, İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İYİ Partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru töreninde konuşan Mehmet Kul, İYİ Parti’nin başarısı ve İYİler hareketi için elini taşın altına koymaya karar verdiğini söyledi.

Mehmet Kul, ‘’Mustafakemalpaşa ilçesi ve halkı hizmetin en iyisine layık. Bizler de ilçemizin başarısı için elimizi taşın altına koyarak ilçemiz adına çalışmak ve hizmet etmek istiyoruz. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumuz ve bu toplantımız ilçenin geleceği ve gelişmesi için milat olabilir. İlçe her gün diğer ilçelere göre geriye gitmektedir. Mustafakemalpaşa ilçemizi el birliği çalışarak yukarılara taşımak azim ve gayreti içerisindeyiz. İlçe ve ülke sevgisi ile yoğurulmuş bu inancımız, gece gündüz demeden çalışacak bir ekiple ilçemizi ve geleceğimizi kurtaracaktır’’ dedi.

MEHMET KUL KİMDİR?

1956 Mustafakemalpaşa doğumlu,

İlkokul, orta okul ve liseyi Mustafakemalpaşa’da tamamladı.

Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamladı.

Endüstri Meslek Lisesi’nde bir dönem öğretmenlik yaptı.

Şu an da Mustafakemalpaşa’da serbest ticaret yapıyor.

2 dönem belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Binasında düzenlenen törende Necip Şen ve Elvin Algan da, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.