Kurban Bayramı tatili 9 gün…

01.08.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 8 günden 9 güne çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü 100 günlük icraat programını vatandaşlarla paylaşacak” dedi.

“2019-2023 dönemine ait Stratejik Plan Kasım sonuna kadar hazırlanmış olacak” diyen Kalın sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Güvenlik birimlerimiz arasında son dönemde yakalanmış eş güdüm sahada da somut neticeler vermeye devam etmektedir.”

Sözcü Kalın, “Suriye kaynaklı terör tehditlerine karşı etkin mücadelemiz kararlı şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ UZADI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

Kalın, ”ABD’nin Türkiye’de devam eden adli bir konuyu gerekçe göstererek tehditkar bir dil kullanması asla ve asla kabul edilemez” dedi. İbrahim Kalın, ”Türkiye kolay gözden çıkarılacak ülke değildir, bunu herkesin bilmesi gerekir, F-35 olur başka mevzular olur, Türkiye alternatifsiz de değildir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, “Rahip Brunson meselesiyle ilgili devam eden yargı sürecine herkesin saygı duyması gerekir” dedi.

“Münbiç planı, tasarlandığı şekilde uygulanmaya devam ediyor. Onun bir takvimi, belli unsurları var. Bunlar adım adım hayata geçiriliyor.” şeklinde konuşan Kalın, ABD’nin yaptırım tehdidi hakkında, “Bu gerilimin Münbiç eylem planını olumsuz yönde etkilememesi bizim beklentimizdi, bu yönde bir adım görmedik” dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, bedelli askerliğe ilişkin düzenleme konusunda, “Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Cumhurbaşkanımızın imzalaması öngörülüyor” bilgisini paylaştı.

(Kaynak: www.ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.