KSİAD ve Kayapa OSB yönetimlerinden Vali Canbolat’a ziyaret

KSİAD ve Kayapa OSB yönetimlerinden Vali Canbolat’a ziyaret
24.04.2019
A+
A-

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Recai Akıncı ve KSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nin, Islah sürecini tamamlayarak Organize Sanayi Bölgesi statüsü kazanmasının ardından Bursa Valisi Yakup Canbolat’a nezaket ziyareti gerçekleştiren KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Kayapa OSB Bölge Müdürü Recai Akıncı ve KSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, bu süreçteki desteklerinden dolayı Vali Canbolat’a teşekkürlerini sundu.

“Ticaret kapasitemizi artırmak için çalışacağız”

Ziyarette konuşan KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, “OSB olma yolculuğumuzda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bursa Valiliği, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Ticaret Sanayi Odası’na ve üstün gayretleri için bölge sanayicilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kayapa OSB’de faaliyet gösteren işletmeler olarak her zaman Bursa’mızın ekonomisine katkı sağlamak, bölgemizde çalışan işçilerimizin daha güvenli ortamlarda iş hayatlarını sürdürmek için çabalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek dönemde de ticaret kapasitemizi artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Bursa’nın büyümesine katkı sunmak istiyoruz”

Kayapa OSB’nin 90’a yakın firmanın, 5 bin istihdam sağladığını ifade eden Kayapa OSB Bölge Müdürü Recai Akıncı ise, “Bölgemiz gerçekleştirdiği ticaret ve sağladığı istihdamla Bursa’nın önemli sanayi merkezlerinden biri olmuştur. Her zaman daha iyisini hedefleyerek, hem bölgemizin hem de Bursa’nın büyümesine katkılar sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Yakup Canbolat da her zaman sanayicilere destek olacaklarını ve Bursa için atılacak her önemli adımın arkasında olacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.