‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu çocuklar için sahneliyor.

‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu çocuklar için sahneliyor.
12.12.2017
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kralın Diş Ağrısı’ adlı oyunu çocuklar için sahneliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun en sevilen oyunlarından biri olan ‘Kralın Diş Ağrısı’, çocuklar için yeniden sahnede… 4 yaş ve üzeri yaş grubundan çocuklara yönelik olarak sahnelenen ‘Kralın Diş Ağrısı’, Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden yetenekli oyuncuları tarafından seyircisiyle buluşuyor. Pekcan Türkeş’in yazdığı oyunu yeniden düzenleyen E. Ertan Akman, aynı zamanda oyunun yönetmenliğini de üstlendi. Dekor ve kostümlerinde Murat Şimşek’in, ışıklarında Haluk Sayılır’ın imzasını taşıyan oyunun müzik düzenlemesi ise Müge Açıkdüşünenler’e ait…

‘Kral’ rolü Topçak’a emanet

Çocukların severek izlediği ‘Kralın Diş Ağrısı’nda, ‘Kral’ rolüne M. Eren Topçak hayat veriyor. ‘Danışman’ı Serdar Soyer’in canlandırdığı oyunda, Bülent Uçar ‘Soytarı’ rolünde, İpek Zeylan ‘Prenses’ ve ‘Çocuk’, Seçil Girgin Serener ‘Büyücü’ ve ‘Bayan Zekâ’, Uğur Serener ‘Güçlü’ ve ‘Taş Ustası’, Mehmet Ali Açıl da ‘Dökümcü’ ve ‘Aşçıbaşı’ rollerinde sahneye çıkıyor.

Işık kumandada Haluk Sayılır, Ramazan Subaşı ve A. Baran Bozkurt’un görev aldığı oyunda, ses kumandada Özcan Tütüncü, Cem Dolmacı ve İbrahim Duman yer alıyor. Gürkan Sargın ve Uğur Çakmak’ın ise sahne amiri görevini üstlendiği oyun, çok korktuğu için tüm diş hekimlerini ülkesinden kovan bencil kralın aniden yaşadığı dayanılmaz diş ağrılarından kurtulma hikayesi anlatılıyor.

Kralın Diş Ağrısı, her Çarşamba, 11.00 ve 14.00 saatlerinde Tayyare Kültür Merkezi’nde sahneleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.