Koray Aydın: Türk milletini ‘illet-zillet’ diye ayıranlar, söylemlerine çeki düzen versin

Koray Aydın: Türk milletini ‘illet-zillet’ diye ayıranlar, söylemlerine çeki düzen versin
21.04.2019
A+
A-

İYİ Partili Koray Aydın’dan önemli açıklama…

“TÜRK MİLLETİNİ İLLET-ZİLLET DİYE BÖLENLER…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta Şehit cenazesine katıldığı sırada uğradığı alçak saldırı sonrası açıklamada bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “CHP lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türk milletini “illet-zillet” diye bölüp; kutuplaştırma siyaseti güdenler ve kendinden olmayanı düşman görenler, söylemlerine bir çeki düzen vermelidirler.” dedi.

“EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALILAR”

Aydın ayrıca, “Saldırganlarla ilgili gerekli hukuki işlemler elbette yapılmalı, en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. İktidarın esas yapması gereken demeç vermek değil, gereğini yapmak; normal zamanlarda verdikleri demeçlerde ise kamplaştırma ve kutuplaştırma ateşine benzin dökmemektir.” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK KÖTÜLÜK ŞEHİT AİLELERİNE…”

Koray Aydın açıklamasında, “Şehitler bütün Türk milletinindir. Terörle ve ayrıştırıcı söylemlerle milletimizi bölemeyenler, şehitlerimiz üzerinden de bölemeyeceklerdir. Şehit cenazesinde bu tür çirkin saldırılara başvuranlar, en büyük kötülüğü şehitlerimize, ailelerine ve milletimize yapmaktadırlar.” dedi.

(Kaynak: yenigaste.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.