Koray Aydın: Hak, hukuk, adalet mücadelesi veriyoruz

Koray Aydın: Hak, hukuk, adalet mücadelesi veriyoruz
19.06.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için geldiği İstanbul’da çalışmalarını Avcılar’da sürdürdü. Partisi tarafından 23 Haziran seçimleri için hazırlanan demokrasi çadırlarını ziyaret eden Aydın, esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlardan İmamoğlu için oy istedi. Avcılar’da vatandaşlara hitap eden Aydın şunları kaydetti:

“KUL HAKKININ YENMESİNE KARŞI HER VATANDAŞ POZİSYON ALMALIDIR”

“Kul hakkının yendiği ve gaspedildiği bu anlayışa karşı her partiden insan pozisyon almalıdır ve gereğini yapmalıdır. Bir deyiş vardır: Hak sillesinin sadası yoktur bir vurdu mu devası yoktur. Göreceğiz bugün kul hakkı yenerek, milletin iradesine konmuş olan bu ipotek karşısında Cenab-ı Allah’ın o hak sillesi tokadı vatandaşın iradesini çalıp ortadan kaldıranlara karşı inecektir.

HAK, HUKUK, ADALET ARIYORUZ

Bu milletin huzura, birliğe, kardeşliğe, birbirini anlamaya, birbirini dinlemeye ihtiyacı var. Birbirleriyle konuşabilecekleri bir zeminin inşa edilmesine ihtiyacı var. Bu ülkede yaşayan her vatandaşımızın her ferdimizin bunu büyük bir özlem haline getirdiğinin farkındayız. Hepimizin aradığı haktır, hukuktur, adalettir. Çünkü Adaletin tesis edilmediği bir düzenin devam edebilmesi mümkün değildir.”

İMAMOĞLU İLE BULUŞTU

Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun “İstanbul için Ulaşım Çözüm Önerileri” programına da katılan İYİ Partili Koray Aydın, Ekrem İmamoğlu ile de görüştü.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.