Koray Aydın: Fezlekeyle falan korkutamazlar!

Koray Aydın: Fezlekeyle falan korkutamazlar!
09.07.2020
A+
A-

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’dan çarpıcı açıklama…

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Polatlı’ya yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

“FEZLEKEYLE FALAN KORKUTAMAZLAR”

Yaptığı bir konuşma sebebiyle Cumhurbaşkanı’na hakaret iddiasıyla hakkında fezleke düzenlendiğini hatırlatan Koray Aydın, “Beni fezlekeyle falan korkutamazlar” dedi ve sözlerini “Şu an Meclis’e benim için fezleke geldi. Hem Cumhurbaşkanı hem AK Parti genel başkanı olan Erdoğan bize hakaret ediyor, ‘Terörist’ diyor, ‘FETÖ’cü’ diyor. Biz onu eleştirdiğimiz de ise hemen cumhurbaşkanına hakaretten dava açılıyor. Şunu da söyleyeyim; ben fezlekeden falan korkmam.” şeklinde sürdürdü.

“AYARI VATANDAŞ VERECEK, İSTANBUL’DA NE OLDUYSA O OLACAK”

İktidara ayarı verecek olanın vatandaş olduğunu kaydeden Aydın, vatandaşın da korkutulmaya çalışıldığını ancak bunun ters teperek İstanbul seçimlerinde olduğu gibi iktidarın aleyhine sonuç çıkacağını söyledi:

“Vatandaşı korkutmaya çalışıyorlar. Bir televizyon kanalından mikrofon uzatılsa, vatanaş gerçek derdini sorununu söylemeye çekinir oldu. Yılalrdır siyaset yapıyoruz, böyle bir baskı görülmedi. Ama İstanbul seçimlerinde yaşananı gördünüz. Vatandaş adaletsizliği gördü, ayarı verdi. Hak, hukuk, adalet yerlerde sürünürken vatandaş kendi geleceğine kendi sahip çıkacak.”

(YeniGaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.