Koray Aydın: Artık AK Parti dönemi kapanmıştır

Koray Aydın: Artık AK Parti dönemi kapanmıştır
22.12.2019
A+
A-

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, “Şu anda siyasi iktidar ne yaptığını bilmeyen bir topal ördek gibidir. Artık AK Parti dönemi kapanmıştır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partisinin Artvin’de bir düğün salonunda düzenlediği ‘Artvin Üye Katılım’ programına katıldı. Koray Aydın, tek adamların dünyanın en korkak isimleri olduğunu söyleyerek,” Bir şeyin temelinde inanç varsa ülkeye duyulan inanç varsa onun halledemeyeceği bir şey yoktur. Bu kararlılık ülkeyi yönetenlere seçim kararı aldırdı. Daha partililerimizin birbirini tanıyamadığı bir dönemde kendimizi seçim ortamında sahada bulduk. 5 Milyon oy aldık. TBMM’nin de parti grubumuzun yaptığı muhalefeti, şahsen ciddiye alıyorum.Korkuyu bir silah olarak kullananlara karşı, kararlılık göstermek o dönemin TBMM şartları içerisinde muhalefet grupları olarak yapılan en önemli rol olduğuna inanıyorum. Her yerde söylüyorum tek adamlar dünyanın en korkak insanlarıdır. Onlar aslında camdan bir kulede otururlar. O camdan kuleler yerle bir olacaktır. Aynı bu iktidarın yerle bir olduğu gibi” dedi.

“AKP DÖNEMİ KAPANMIŞTIR”

Bursa hariç, bütün büyükşehirlerde AKP iktidarının kaybettiğini söylerek,”Bursa hariç bütün büyükşehirlerde Türkiye’yi yöneten iktidar seçimi kaybetti. Ben bunları topal ördeğe benzetiyorum. Şuanda siyasi iktidar ne yaptığını bilmeyen bir bir topal ördek gibidir. Aynı zamanda ringde abondone olmuş bir boksere de benzemektedir. Artık AKP dönemi kapanmıştır.” ifadelerini kullandı.

“DAMAT MİLLETİN AKLIYLA OYNUYOR”

Konuşmasından işsizliğe de dikkat çeken Aydın, konuşmasını şöyle devam ettirdi:

“Saray kaça yapıldığını bilen yok. Hala yatırım devam ediyor. Yüce kitabımızda yiyiniz içiniz israf etmeyiniz diyor. Allah israf edeniz sevmez diyor. Bunu yapanların huylarından vaz geçemeyeceği bir dönemi yaşıyoruz.  İşsizlik aldı başını gitti. Neredeyse her evde 3 tane işsiz var. Enflasyon rakamları çift hanelerde. Geride bıraktığımız yılda 1 milyon yeni işsizimiz oldu. Çay, Şeker doğalgaza art arda zamlar geliyor. Damat ekrana çıkıp Bu yıl içerisinde ekonomimiz negatif büyüdü diyor. Resmen milletin aklıyla dalga geçiyor.”

Türkiye’de artık korku eşiğinin aşıldığını kaydeden Aydın, “Önümüzdeki dönemde korku eşiği aşıldı. Korku eşiği nerede aşıldı biliyor musunuz? Recep Tayyip Erdoğan’ın miting meydanında Genel Başkanımıza herkesin televizyondan dinlediği anda ‘seni hapse atacağım’ dedi Ülkenin Cumhurbaşkanı bir partinin liderine açık açık etti. Bizlere terörist dediler, İP diyorlardı şimdi İYİ Parti diyorlar siz terbiye ettiniz. Kuruluş gecemize Genel başkan yardımcıları bile geldi. Hak sillesinin sedası yoktur bir vurdu mu devası yoktur. İşte yapılacak seçimlerle bunlara Hakkın sillesini vuracağız hep birlikte iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın yanı sıra, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Karadeniz illerinden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Necat Kaşıkçı, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda Artvinli vatandaş katıldı.

(Yeniçağ)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.