Koray Aydın: AK Parti’nin şakülü kaydı, daha da dağılacak!

Koray Aydın: AK Parti’nin şakülü kaydı, daha da dağılacak!
10.11.2019
A+
A-

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Isparta’da önemli açıklamalarda bulundu. Aydın’ın konuşmasındaki “AK Parti’nin şakülü kaydı, daha da dağılacak. Bizler sahada olmaya devam edeceğiz.” sözü dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın çeşitli ziyaretler ve partililerle buluşma programı kapsamında Isparta’ya geldi. İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aydın’ı İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve yönetimi, Partinin Milletvekili Aylin Cesur, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. İl Başkanlığı binası girişinde kendisine çiçek takdim edilen Aydın, daha sonra Parti binasına geçerek burada kısa bir konuşma yaptı.

AYDIN; “ÜYE SAYIMIZI HIZLA ARTIRIYORUZ”

Aydın, partinin toplantı salonunda gerçekleştiği konuşmasında, partisinin hızla büyüyen ve gelişen bir konumda olduğunu belirterek; “Bu havayı ve atmosferi şuan Isparta’da da görüyorum. Öncelikle bu güzel havayı bizlere soluttuğunuz, bu güzelliği yaşattığınız için Isparta teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde tüm teşkilatlarımızla birlikte daha önce yapılmış olan hizmetin daha ileriye gidebilmesi için bir emek harcandı. Emek harcayan tüm arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum.

Allah’ın izniyle ülke genelinde üye sayımızı her geçen gün artırarak tüm ilçe ve beldelerde de teşkilatlanacağız ve bu teşkilatlanma çalışmasını da kısa zamanda tamamlayacağız. Bugün Isparta’da olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. Burada gazetecilerle bir araya gelen Aydın, gündeme ilişkin de değerlendirmeler yaptı. Aydın, AK Parti’yi ‘topal ördek’e benzettiği konuşmasında “Son mahalli seçimlerde AK Parti’nin gücü ciddi anlamda kırıldı. Seçimlerden sonra AK Parti’nin bir ayağı koptu ve şimdi artık topal bir ördek gibi” ifadelerini kullandı.

ÜYE KATILIM TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

Koray Aydın daha sonra İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Üye Katılım / Mahalle ve Köy Başkanları Programı”na katıldı. Program vatandaşların ve partililerin  yoğun katılımı ile gerçekleşti.

“ISPARTA’NIN ANA MUHALEFET PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR”

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, konuşmasında “Isparta’nın ana muhalefet partisi İYİ Parti’dir. Güç ve inanç bizde var. Allah’ın izniyle İYİ Parti’yi iktidar yapacağız. Parti Meclis Grubumuz da bizler de Isparta’da görevimizi yapıyoruz. Bu ülkeyi çıkmazdan çıkaracağız. Isparta’nın gelir kaynakları belli, kendi yağında kavruluyor, tarım hayvancılık yok edildi. Son 17 yıldır Isparta cezalandırdı. Bizlerde bunun karşısındayız. Korkma Isparta, biz İYİ’ler var dedik ve ant içtik, Memleketimizi refah düzeyine çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.

“SİZİN SAYENİZDE YARINLARA BAKACAĞIZ”

İYİ Parti’nin zor şartlar kurulduğunu ifade eden İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ise konuşmasında  “Bizi kenetlendiren Genel Başkanımız Akşener’e teşekkür ediyoruz. Sizlerin sayesinde Isparta’nın en yüksek oyla seçilen vekili oldum. Büyük risklere girdik, nelerin göze alındığını sizler biliyorsunuz. Yarın  Atatürk’ü anacağız, Atatürk Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız. Ülkemizi Önce Atatürk’ün kurduğu Türkiye’ye döndürerek , Daha özgür çağdaş bir ülke haline getirmek için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla, köy, mahalleler olarak çalıştık. Hepimizin emeğine çok teşekkür ediyorum. Büyük Atatürk’ün kurduğu Demokratik bir ülke sizin sayenizde yarınlara bakacağız. Yoktan bir şeyleri var eden bir milletin emanetleriyiz, bizim onlara borcumuz var. İnsan ayırt etmeden hareket ediyoruz. İnsanımız ekonomik sıkıntılar çekmektedir . Kanımızın son damlasına kadar birlik ve beraberlik içinde olalım. Genel Başkanımızın haykırdığı gibi Başardık diye haykıralım. Dava ve Demokrasiye sahiplik gerekmektedir. Varlığımız ile umut olan bu hareketin Yüce Allah nasip etsin kaygısız günlere uyanalım. Sizleri çok seviyorum. İYİ Partililer olarak bu partiye sahip çıkmanızı diliyorum. Bu şenlik havasını Burdur’da da görmek istiyorum.” dedi.

“İYİ PARTİ SAYESİNDEDİR”

Programda konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ise parti faaliyetlerine ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu…. 15 gün önce partimizin kuruluşunun 2. yılını kutladık. Bizler bu partiyi kurarken tesadüfen bir araya gelmiş insanlar değiliz. Hepimiz hep birlikte Türkiye’nin var olan şartlarını kabul etmeyerek, demokrasinin adaletin hakim olduğu gücün tek adam da toplanmadığı bir ülkede, bir birliktelik oluşturma gayretindeyiz. Tek adam yönetiminde devletin gücü sopa olarak kullanılmaktadır. Bizler senden korkmuyoruz diyerek bu partiyi kurduk. Yarın tarih bunu böyle yazacak. 25 Ekim tarihinde yola çıktığımız bu gözü peklik olmasa bunu kim başara bilirdi. Sadece 2 ayda teşkilatlandık. Biz yetki verdik siz kurdunuz. Çevrenizdeki korkuya yenilmeye mahkum olmuş insanlara karşı durdunuz. Hangi siyasi hareketten gelirsek gelelim tek adama teslim olamayız dediniz. Bakın 2 ayda teşkilatı kurduk, 6 7 aydır yeni parti kuracağız diye debeleniyorlar. 2 ayda teşkilatlanan bir parti yoktur. Bu sizin eseriniz, Bu hareketin İYİ’lik ve cesurlar hareketini ortaya çıkardınız. Allah hepinizden razı olsun. Bugün milletimiz nefes alıyorsa bu sizin sayenizde. Parti kongrelerini tamamladınız, 1 Nisan’da kongre yaptık, Türk demokrasinde bu tarih bir kilittir. Ankara’ya on binler olarak aktınız. Salondan bahsetmiyorum Ankara’da salonun dışına taştınız. Bunu görenler baskın seçim kararını aldı. 3 aylık seçim takvimi 45 güne indirildi. Sizlerden korktular erken seçim kararı aldılar. Daha yeni kurulmuş kısa sürede 5 Milyon oy aldık, TBMM’de temsil edilen bir parti olduk. Şuan da İYİ Parti, Meclis’te eşi benzeri olmayan bir muhalefet partisi konumunda. Genel Başkanımız Salı Günleri grup toplantısında gündemi belirliyor. İktidarı uyaran, sıkıştıran anlayışla milletin dikkatini çekiyor. Bunu Türk Milleti fark ediyor. İYİ Parti’nin esas özelliği oyun kurma özelliğidir. Geride bıraktığımız 23 haziran seçimlerinde AK Parti Meclis’te çoğunluğu kaybetti, küçük ortağı ile idare ediyor. Bu yenilgi İYİ Parti sayesindedir.

“AK PARTİ’YE ÖYLE BİR TOKAT VURDUK Kİ…”

Büyükşehirlerin de el değiştirmesine yönelik planla Genel Başkanımızın ferasetisiyle kazandık. AK Parti’ye öyle bir tokat vurduk ki adamın tek bacağı koptu. Ringte yumruk yemiş boksere döndü, feleğini şaşırttınız. Bu sizlerin sayesinde yerel seçimlerdeki başarınız ile Recep Tayyip Erdoğan’ı topal ördek yaptınız. Buda bir dönüm noktasıdır. Yerel seçimlerdeki alınan sonuç sonrası Genel seçime de yansır. Söylüyorum AK Parti dönemi kapanmıştır. Karşısında duran yok, alışmış kazanmaya ama biz karşısında durduk. Bakın İstanbul seçimlerini yeniletti. Sandıkta hakimiyeti kurduk teşkilatlarımızla 11 puan fark yediler. Türkiye’de o da yeniliyormuş dediler. İYİ Parti herkese iyi geldi, bakın Davutoğlu ve Ali Babacan parti kuruyor. Herkese cesaret geliyor. Çünkü AK Parti kapanmıştır. İYİ Parti’nin etrafında kenetleneceğiniz.

“HER HALDE BÜLENT ARINÇ BİNSİN DİYE ALMIŞLARDIR…”

Bizimle dalga geçen alay eden bir iktidar anlayışı var. Hükümet açıklandı, damadını ekonominin başına getirdi. Türkiye’de dünyada güvenen yok. Sabahtan akşama kadar yalan söylüyor. Türk milletine de bunların maskelerini düşürmeyi anlatacağız. Aile meclisi kurdular. Tek adam rejimi böyle bir şey işte, gücü tek adama verirseniz böyle oluyor. Keçiören’de bir daire tutup halkın içinde yaşayacağım diyordu, zaman geçti kibir devreye girdi dünyada eşi benzeri bir saray insa ettiler. Yer altında  da ne var bilen yok. Rekor kırdık, hiç bir ülkede böyle bir saray da oturan yok. Türkiye böyle bir ekonomik krizdeyken 80 milyon TL’lik araç aldılar, Her halde Bülent Arınç binsin diye Araçları almışlardır. Bura aralara çok iyi ya…

“BÖYLE İSRAF DÖNEMİ LALE DEVRİNDE VARDI…”

Böyle bir israf dönemi Osmanlı’da yaşanan lale devrine benziyor. Saltanat yakıkları var sanki, böyle bir anlayışı kabul edemiyoruz. İşsizlik 13,9 olmuş Türkiye tarihinin rekoru. İşsizlik rakamlarını düşük göstermeye çalışıyorlar.

“TÜRKİYE’DE İŞSİZLİK YOK DİYORLAR…”

AK Partili Konya milletvekili ‘Türkiye’de işsizlik yok iş beğenmeme var’ dedi. Kendinizi bu ailelerin yerine koyun, bu milletle alay edenlere gösterelim. Bunlar kendilerini kral bizleri de maraba zannediyor. Krallara tokat tarihte atılmıştır. Televizyonlar ellerinde maaşlı adamları işi gizlemekle görevli olanlar zam yerine değişiklik, güncelleme diyorlar.

Türkiye ekomosi küçülüyor, damat televizyona çıkıp, ‘negatif büyüme’ yaşıyoruz diyor, gerçeklerin üzerine şal örterek ogranize faaliyetle karşı karşıyayız. Tarihin en büyük karanlık dönemini yaşıyoruz. Ordumuz Suriye’ye girdi, genel başkanımız ordumuz sınırı geçtikten itibaren partimiz al bayrak partisidir dedi. yani devlet millet gereklisi ile ordumuzun milletimizin arkasında adam gibi dururuz. Amerika bastırdı Erdoğan’a ‘aptal olma benim’ dediklerimi yap dedi sesi çıkmadı. Bu çok acı bir şey sesini çıkarmadı. Trump çağırdı Amerika’ya gidiyor.

ERDOĞAN’A ÇAĞRI: “O MEKTUBU TRUMP’A İADE ET!”

Amerika temsilciler meclisi Türkiye’ye yaptırım kararı aldı. Burada en dikkat çeken ise Erdoğan’ın mal varlığının araştırmasına yönelik. Erdoğan’dan hiç ses çıkmadı. Belli ki buradan bir çekincesi var. Sayın Cumhurbaşkanı belli ki ABD’ye gideceksin o mektubu sahibine iadet emek zorundasın. Bunu Türk milleti adına bekliyoruz. Bunu yapmalıdır.

İYİ PARTİ’DE KURUMSALLAŞMA

Yerel seçimlerin ardından partimizde başkanlıklar oluştu. Bunların görev tanımları yapıldı. Teşkilat Başkanlığı 8 başkanlık altında toplantı. Bu hiç bir partide yok 163 bin gönüllü kişi var.  Seçimlerin ardından kendimize yeni yol haritası yaptık. Genel Başkanımız İstanbul’dan Üye kampanyası başlattı. Üye kampanyası en önemli görevdir. Türkiye genelinde mahalle başkanlıklarını kuracağız. Mahalle teşkilatlarını da kuracağız. Bunu kılcal damarlara girmek için yapıyoruz. Bunu yapamadan iktidara gelemeyiz. AK Parti’de de arayış içinde mahalle teşkilatçılığı bitti bunu İstanbul’da gördük.

ÜYE KATILIMI 200 BİN RAKAMI GEÇTİ

Çok hızlı yükseliş var Üye kampanyasında 200 bin rakamı geçti. Günde ortalama bin üye artıyor. Bir kişiyi üye yapmak en büyük faaliyetidir. Üye olmayan kişinin bile sizlerin sözlerini başka bir yerde anlatması bir parti faaliyetidir. Arkadaşlarınızı üye yapmak için çalışmalıyız. Bu iktidar olmamız için çok önemli.

“İYİ PARTİ, İKİNCİ PARTİ KONUMUNDA…”

Yapılan araştırmalarda Yüzde 20 lik bir kitle, partilerinden bağlarını koparmış durumda. İYİ Parti, bu kitlenn ikinci partisi konumunda. Hedefe kilitleneceksiniz, biz kilitlendik haftanın 3 günü il il geziyoruz. Allah nasip ettiği sürece bunu gerçekleştireceğiz. İYİ Parti mücadele kültüründen geliyor, şartlara teslim olmayan bir yapıyız. Alanı domine ederek bunu başarmalıyız. En çok üyeyi AK Parti’den ikinci sırada MHP’den üçüncü sıradan da CHP’den üye alıyoruz. Üye kampanyasını önemsiyoruz.

Koray Aydın, konuşmasını “AK Parti’nin şakülü kaydı, daha da dağılacak. Bizler sahada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde noktaladı.

(Yeni Gaste)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.