Koray Aydın: AK Parti’nin iktidar dönemi kapandı

Koray Aydın: AK Parti’nin iktidar dönemi kapandı
07.12.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ankara’nın Mamak ilçesinde yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin iktidar dönemi kapanmıştır” dedi.

Ankara Mamak’ta partililere konuşan Aydın,  AK Parti’nin iktidar döneminin kapandığını söyleyerek,  İYİ Parti iktidarını hep birlikte inşa edeceklerini dile getirdi.

Aydın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti’nin iktidar dönemi kapanmıştır. Şimdi gün sayma dönemidir. Çünkü büyükşehirlerde yıkılan imparatorlukları, büyükşehirlerdeki belediyelerin o imkanlarını, vatandaşlara oy karşılığında vererek, vatandaşları kendilerine köle yapan zihniyete karşı, Cenab-ı Allah’ın adaletiyle nasıl hükmedildiğini gösterecek insanlar olarak, bugün kazanılmış Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde parti ayrımı yapmadan, halkına dağıtılan o imkanları da insanlara bir sopa haline getirmeden, hakkın sesi gibi davranan bir anlayışı temsil eden insanlar olarak, göreceksiniz Cenab-ı Allah yine nasip edecek, topal ördek haline dönmüş olan bu siyasi iktidarın yerine İYİ Parti iktidarını hep beraber inşa edeceğiz.”

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.