Kooperatife İYİ Partili adayı destekleyecekleri için, ‘kapatma’ tehdidi…

Kooperatife İYİ Partili adayı destekleyecekleri için, ‘kapatma’ tehdidi…
29.03.2019
A+
A-

Kooperatif başkanından sert yanıt: Buradayız!

Ankara Kahramankazan’da İYİ Partili adayı destekleyecekleri için “kapatılma” ile tehdit edilen Kooperatif başkanı ve üyelerinden sert yanıt.

Kahramankazan’da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Gökdemir ve arkadaşları, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin adayı Fazıl Köremezli’yi destekleyeceklerini açıklayınca, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül tarafından “kooperatifi kapatacağım” tehdidiyle karşılaştılar.

KENDİSİ AK PARTİ ADAYINI AÇIK AÇIK DESTEKLİYOR

TESKOMB Başkanı Akgül’ün, İYİ Parti’yi ve Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini açıklayan Kooperatif mensuplarını, AK Parti adayını desteklemek için katıldığı toplantıda “kapatacağım o kooperatifi” sözleriyle “tehdit” etmesi ise dikkat çekti.

KOOPERATİF ÜYELERİNDEN SERT TEPKİ: BUNLAR DOĞUM SANCISI; ANKARA’YI ve KAZAN’I KAYBEDECEKLER!

Akgül’ün sözlerine basın açıklaması ile tepki veren Mehmet Gökdemir şöyle konuştu: “Bunlar doğum sancısı, Ankara’yı, Kazan’ı göreceksiniz. Kazanacağız. Kahramankazan’ın köyden gelişip, büyüyerek bugüne gelmesinde emeğim var. Özgür irademle hangi adayı destekleyeceğimi açıklama hakkım var. Kahramankazan’ın geleceğinde söz sahibi olmak benim asli görevimdir. Kendisi AK Parti adayını destekleyebiliyor, ancak bizim Ankara’da Mansur Yavaş’ı Kahramankazan’da Fazıl Köremezli’yi desteklemeye hakkımız yok. Bu adaletsizliktir!”

“BURADAYIZ”

Gökdemir tehditlere boyun eğmeyeceklerini kaydederek, “Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da burada olacağız” dedi.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.