Kölelik kaldırılmadı, bütün renkleri kapsayacak kadar genişletildi

Kölelik kaldırılmadı, bütün renkleri kapsayacak kadar genişletildi
02.07.2020
A+
A-

İnsanlık nereye gidiyor…

Bizi nasıl bir son bekliyor…

Kimler neden kontrolü elinde tutmaya çalışıyor…

***

Geçtiğimiz günlerde İtalyan Milletvekili Sn. Sara Cunial, İtalyan Parlamentosu’nda protestolar arasında bir konuşma yaptı. Pandeminin değilse bile “aşı seferberliğinin gerisinde” Bill Gates’in bulunduğunu öne süren milletvekili, “Gates son yıllardır nüfus azaltma politikaları ve küresel siyaset üzerinde diktatöryel kontrol planları üzerinde çalışıyor, böylece tarım, teknoloji ve enerji alanlarında üstünlüğü ele geçirmeyi amaçlıyor” dedi. Kurduğu vakıfla az gelişmiş ülkelerde aşı kampanyaları yürüten Gates’i “Afrika’da milyarlarca kadını kısırlaştırmak, Hindistan’da yüz binlerce çocuğu sakat bırakmakla” suçlayan Cunial, “genetiği değiştirilmiş organizmalar” ve “5G teknolojisi”ni de milyarder yatırımcının “günahları” arasında saydı. “Tüm bunların asıl amacı mutlak kontrol. Tümden hükmederek egemenliği ve özgürlüğü ihlal edip insanları kobaya, köleye dönüştürmek” iddiasında bulundu.

***

Cunial, Gates’in uzun yıllar boyunca nüfus azaltma yoluyla kontrol peşinde olduğunu ve şu sözleri ifade ettiğini de öne sürdü:

“Eğer aşılar, sağlık ve üreme konusunda başarılı olursa dünya nüfusunu yüzde 10-15 oranında azaltabiliriz. Dünyayı sadece bir soykırım kurtarabilir.”

Bill Gates’in dijital kimlik yoluyla herkesin aşılanmasını sağlayacağı da iddia edilmişti. İtalyan milletvekili, ID2020 projesi kapsamında anlaşmalar yapıldığını, bu anlaşmayla dijital kimlik oluşturmak için kitlesel bir aşılamanın sağlanmasının hedeflendiğini iddia etti.

Dönüp dolaşıp emperyalizme geliyor konu.

Burada asıl amaç dünyanın kontrolünü ele geçirmek mi? Hepimizi çipli birer kobaya çevirmek mi istiyorlar?

***

Başkalarına zarar vermek pahasına kendini düşünmek bencilliktir. İnsanlar, ülkeler ne zaman bu kadar bencil oldular. Yıllardır düşünmelerini bile istemedikleri toplumlar yaratmaya çalışan güçler şimdi de insanlığı ele geçirmek için başka bir yol mu deniyor. Ne olup bittiğini olayları yaşarken yorumlamak zor. Bir taraftan olabilirliği üzerine düşünürken, bir taraftan yok artık dedirtiyor söylenenler.

***

Yüzyılda bir yaşanma ihtimali olan pandemi salgınını yaşadık dünya halkları olarak. Bir yandan ikinci dalgadan bahsedilirken bir yandan da yeni pandemilerin olma olasılığından bahsediliyor. Hatta bunun üzerine en son “The Event 201 scenario” düzenlenmiş. Senaryo Brezilya’da bir domuz çiftliğinde başlayıp (yarasadan domuza, domuzdan insana atlayarak) yayılmaya başlıyor ve simülasyonda salgın 18 ay sürüyor 65 milyon insanın ölümünden bahsediliyor.

***

Olaylar yaşanırken, senaryolardan bahsedilirken, Tarım ve Orman Bakanlığımızın hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranarak dünyada adı katil vakıf olarak anılan Bill ve Melinda Gates Vakfı ile ortak çalışmalar yürüttüğü ortaya çıktı. Proje ile ilgili de bildiğim kadarıyla hala bir açıklama yapılmadı. Küresel bazda bizi kimse düşünmeyebilir ama kendi bakanlığımızda mı düşünmeyecek? Halkımızı kime emanet edeceğiz biz.?

***

Yönetmenin en iyi yollarından biri düşmanı sizin belirlemenizdir. Savaşın adımlarını, sonuca giden yolu siz seçersiniz. Gücü elinde tutmak isteyenlerin yaptıkları tam olarak bu. Yaratılan her kaos, kriz savaşı kazanmalarına imkân sağlayan bir yol.

Pandemiye bir amaç biçersek ona anlam vermiş oluruz. Peki nedir pandeminin anlamı? Kimileri yaratan bizi sınıyor, günahkâr kullarını cezalandırıyor, kıyamet alameti dedi. (Yalnızca belirli bir topluluk pandemi sorunu yaşamadığı için bu teoriyi hiç mantıklı bulmamaktayım. Öyle olsa idi öncelikle din adamlarının sesi çıkardı.) Kimileri üst aklın bir oyunu bu, faiz lobisi devrede, ABD ve İsrail komplosu, yeni dünya düzeni kuruluyor dedi.

***

Charlis Bukowski’nin dediği gibi; “Kölelik kaldırılmadı, bütün renkleri kapsayacak kadar genişletildi.” İtalyan Milletvekili Sn. Sara Cunial’ın söylediklerine inananlardanım. İnsan sağlığından değerli hiçbir şey olamaz. Bu sebeple COVID-19 için aşı üretildiğinde, aşıyı vurulup vurulmama konusunu ciddi ciddi düşünüyorum açıkçası…

YORUMLAR

  1. Esmanur dedi ki:

    Şu ilde Zehra hanım kadar kaliteli eğitimli kültürlü başka bir kadın yok
    Hayranlıkla takip ediyorum. Başarılar diliyorum.