Kırat; Gürsu’da gençleşiyor…

Kırat; Gürsu’da gençleşiyor…
17.02.2019
A+
A-

Demokrat Parti’de, uzun görüşmeler sonrası Gürsu Belediye Başkan adayı da belli oldu. İlçenin seçkin müteahhitlerinden olan genç iş adamı Erkan Özkan, Gürsu belediye başkan adayı oldu.

DP Gürsu İl binasında, İl Başkanı Çağrı Kaplan, İlçe başkanı Hasan Arat ve Gürsu Belediye Başkan Adayı Erkan Özkan bir araya gelerek seçim takvimi hakkında karşılıklı görüşmelerde bulunarak, Gürsulu gençlere rozet taktılar.

DP Bursa İl Başkanı Kaplan; “Kırat gençleşecek, geleceğimizin teminatı gençlikte demiştik, bugün genç bir kardeşimiz adeta ateşten gömleği giyerek sorumluluk üstlendi. Kırat’ın olduğu her yerde huzur, bereket vardır. Gürsu’da önemli işlere imza atacağız” dedi.

İlçe Başkanı Hasan Arat da; “Başkan adayımız sayın Erkan Özkan’la, Gürsu’nun sıkışmış olan iki cepheli siyasetine yeni bir renk geleceğine inanıyorum. İktidarın alternatifi yok diyorlardı. 31 Mart akşamı Cumhuriyet’in temel kurucu değerlerine geri döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

DP Gürsu Belediye Başkan adayı Erkan Özkan da yaptığı açıklamada,  “Yıllardır özlem duyulan, herkese eşit belediyecilik anlayışı bizimle gelecek. Belediyenin kaynakları har vurup, harman savrulmayacak. Söz veriyorum, adil olacağım. Kapımıza hangi vatandaşımız gelirse derdine derman bulacak” ifadelerini kullandı.

Bu arada Gürsu’da Demokrat Parti’ye katılan 70 genç için ise rozet takma töreni düzenlendi. Demokrat Parti’de gençleri temsilen belediye meclis üyeliğine de Adem Şamlı aday oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.