Karsan’dan Fransız devine 5’inci Jest Electric teslimatı!

Karsan’dan Fransız devine 5’inci Jest Electric teslimatı!
26.12.2020
A+
A-

Karsan, Fransa’nın en büyük taşımacılık şirketlerinden SAVAC Grubu’na 5’inci Jest Electric’i teslim etti. Geçtiğimiz dönemde firmaya 4 adet Jest Electric teslimatı gerçekleştiren Karsan’ın 5’inci teslimatında, Jest Electric’in olumlu geri dönüşler alması ve sorunsuz şekilde hizmet vermesi etkili oldu. Fransa’daki Ekonomik Faaliyet Bölgeleri’ne ulaşımı sıfır emisyonlu Jest Electric’lerle sağlayan SAVAC Grubu, böylece eko-mobilite farkındalığına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Türkiye’de yer alan fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun ulaştırma çözümleri sunan Karsan, yüzde 100 elektrikli modelleriyle Avrupa pazarındaki büyümesini sürdürüyor. Karsan’ın maksimum manevra kabiliyeti, performans, konfor ve sıfır emisyonu bir arada sunan modeli Jest Electric, kullanıcı ve yolcuların olumlu geri dönüşleriyle sipariş sayısını artırıyor. Bu kapsamda Karsan, geçtiğimiz dönemde 4 adet Jest Electric satışı gerçekleştirdiği Fransa’nın en büyük taşımacılık şirketlerinden SAVAC Grubu’na 5’inci Jest Electric’ini de teslim etti. Fransa’daki Ekonomik Faaliyet Bölgeleri’ne ulaşımı yüzde 100 elektrikli ve sıfır emisyonlu Jest Electric’lerle sağlayan SAVAC Grubu, böylece eko-mobilite farkındalığına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Performanslı ve çevreci Jest Electric!

Yüksek manevra kabiliyeti ve benzersiz yolcu konforuyla kendini kanıtlayan Jest Electric, 170 HP güç ve 290 Nm tork üreten BMW üretimi elektrikli motor ve yine BMW üretimi 44 ve 88 kWh bataryalarla tercih edilebiliyor. 210 km’ye kadar menzil sunarak 6 metrelik küçük otobüs sınıfının en iyi performansını gösteren Jest Electric’in enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde bataryaları yüzde 25 oranında kendi kendini şarj edebiliyor. 10,1 inçlik multimedya dokunmatik ekranı, tamamen dijital gösterge paneli, anahtarsız

çalıştırma, USB çıkışları ile donatılan ve talebe bağlı olarak Wi-Fi uyumlu altyapı sağlayan Jest Electric, 4 tekerlekte bağımsız olan süspansiyon sistemiyle konfor disiplininde de binek otomobilleri aratmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.