Kalkınma Ajansı uzmanları Bursa’da bir araya geldi

Kalkınma Ajansı uzmanları Bursa’da bir araya geldi
10.07.2018
A+
A-

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde, ülke genelindeki Kalkınma Ajanslarından gelen uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen ve 12 Temmuz 2018 Perşembe gününe kadar sürecek olan İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Çalıştayı başladı.

Ülke genelindeki 120 Kalkınma Ajansı uzmanının katılımıyla 12 Temmuz 2018 Perşembe gününe kadar devam edecek olan BEBKA ev sahipliğindeki İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Çalıştayı, Bursa’da başladı.

İsmail Gerim, “Ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz”

Çalıştayın açılışında konuşan BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, BEBKA olarak illerin tanıtımı ve yatırım almaları açısından önem arz eden bu çalıştaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Çalıştayın son günü farklı bir etkinliğe de imza atmış olacaklarının altını çizen Gerim, eğitimler haricinde çalıştayın son gününde katılımcıların, Bursa turu da yapacaklarını ve bu tur vesilesiyle Bursa’nın değerlerini görme imkânı bulacaklarını belirtti.

BEBKA Genel Sekreteri’nin ardından konuşan Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Müdürlüğü’nden Ahmet Tamer, Yeni İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejileri’nin kapsamı ve detayı hakkında bilgiler verdi.

Çalıştayın açılış programında yapılan konuşmaların ardından eğitimlere geçildi. İlk günün eğitim konusu “İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejiler Hazırlık Çalışmaları” oldu. Çalıştay kapsamında çeşitli ajanslardan uzmanlar, bu konuda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Etkinliğin ikinci gününde Değer Zinciri Analizi ve Eko-Sistem Analizi ele alınacak olup, Bursa’da BEBKA ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Çalıştayı, Bursa turu ile sona erecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.