İznikli Demokratlar, yerel seçimler için sahaya indi

İznikli Demokratlar, yerel seçimler için sahaya indi
10.07.2018
A+
A-

24 Haziran seçimleri sonrasında siyasi partiler çalışmalarını yerel seçimlere verdi. DP İznik İlçe Başkanı Göksal Güneş de ekibini toplayarak saha çalışmalarına başladı. Yerel seçimlerde Demokratların tarih yazacağını iddia eden Göksal Güneş; “Belediye seçimlerinde aldığımız oy oranı Bursa’nın da kaderini değiştirecektir” çıkışını yaptı. Güneş ilçeyi adım adım dolaştıklarını belirterek, vatandaşların artık İznik’in şahlanmasını istediklerini beyan ederek, 6 SİT alanı içerisinde bulunan ilçenin makus tarihini değiştireceklerini ifade etti.

GÖL VAR, SPORU YOK!

DP İznik İlçe Başkanı Göksal Güneş; “Okulların tatile girmesi ile Türkiye’yi yasa boğan üzücü olaylara şahit olduk. Kızlarımızı, oğullarımızı kaybettik. Eğitim her derdin ilacı. Önce anne-babaları eğitmeliyiz ki; evlatlarımızın gelecek kaygısı olmasın. Gençlerimizin gün ve geceler boyunca neler yaptıklarını, nelerle meşgul olduklarını da izleyebiliyorum. Okul bahçelerinde, parklarda ellerinde telefonları gruplar halinde gençler görüyorum. Denetimsiz, kötü davranışlar içinde. Spor dalları her derdin ilacı. Gölün var, sporun yok! Ebeveynler uzun yaz tatilinde gençlerimizi yerel yönetim destekli sportif etkinliklere yönlendirmelidir. Anne ve babalar, yerel yönetimden bunu talep ediniz ki, öğrencileriniz kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Komşu il olan Bilecik’te bile olimpik 5-6 havuz yaparak gençlerin içindeki enerjiyi deşarj ederken İznik’te ilaç için tek bir havuz dahi yok!” dedi.

ÇİNİ’Yİ KAPTIRDIK!

Güneş, ilçenin ekonomisine büyük katkılar veren Çinicilik Sektörünün de kaderine terk edildiğini belirterek; “İlçemize büyük bir ekonomik girdi sağlayan ata mirası çini sektöründe ki; sanatçı arkadaşlarımızın tek edilmişliği ortada. Kendi başlarına girdikleri kuyuda çabalayıp duruyorlar. Bursalılar çini için artık Kütahya’yı tercih etmeye başladı! Kentimizin tanıtım eksikliği ortada. 2003-2004-2005 yabancı turist sayısı istatistiklere göre 15 bin iken 2013 ve 2017’ye geldiğimiz yıllarda bin 300’lere kadar düşmüş durumda. Bunun nedenlerini sormak zorundayız. İznikliysen elini değil yüreğini taşın altına koyacaksın. Üzerimize düşen siyasi sorumluluğu almaya hazırız!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.