İyi ve mutlu bir Yıldırım için, iş başına geliyoruz!

İyi ve mutlu bir Yıldırım için, iş başına geliyoruz!
02.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, partililerle bir araya geldi.

İlçe binasında ‘Pilav Günü’nde partililerle sohbet eden ve projelerini anlatan Millet İttifakı Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun, Yıldırım’da umutları yeşertmeye ve 31 Mart’ta Yıldırım’a ve bütün Bursa’ya baharı getireceklerini bir kez daha vurguladı.

Erdursun, “ Gittiğimiz her sokakta, elini tuttuğumuz her vatandaşta aynı umudu görüyorum. Yıldırımlılar artık insanca yaşayabilecekleri bir ilçe istiyor. Huzur ve güven istiyoruz. Millet İttifakı’nın adayı olarak, hiç bir ayrım yapmadan Yıldırım’ın her köşesine belediye hizmeti götüreceğiz. Mutlu ve huzurlu bir Yıldırım inşaa edeceğiz” dedi. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, 31 Mart sonrasında iyi bir kadro ile başarılı belediyecilik çalışmalarına imza atacaklarını belirtti.

“YILDIRIMLILAR YANILTILDI, KANDIRILDI”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri (GİK) Sermin Özensoy ve Zafer Milli, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın, İYİ Parti il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ilçe başkanları ile Millet İttifakı’nın çok sayıda mensubunun katıldığı etkinlikte, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, iyi bir belediyecilik için yola çıktıklarını hatırlatarak, Yıldırım’ın kaybedecek zamanının olmadığını belirtti.

Av. Arslan, “Yıldırım yıllardır kentin üvey evladı gibi görüldü. 16 yıldır iktidar olan ilçenin belediye başkanları Yıldırım’a yeterli ilgiyi göstermedi. İlçenin gerçek sorunlarına eğilmedi, ihtiyaçları karşılayan yatırımları hayata geçirmedi. Hala ilçede bir kent meydanı diyebileceğimiz yeşil alan yok. Hala ilçede sosyal yaşam merkezi yok. İlçenin ekonomisinin kalkınmasına, refah düzeyinin yükselmesine yönelik tek bir çivi daha çakılmadı. Rantta dayalı projelerle müteahhitleri kazandırıldı, Yıldırımlılar yanıltıldı, kandırıldı” dedi.

Av. Arslan, sözlerine şöyle devam etti;

“Yıldırım’ın trafik ve ulaşım sorunu var, kentsel sorunu, çevre sorunu, yönetim sorunu, işsizlik ve kimlik sorunu var. Biz, Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye Başkanı Özgür Erdursun ile mutlu ve iyi bir Yıldırım için yola çıktı. Yıldırımlıların kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Her bir beş yıl ilçeyi 10 yıl geriye götürüyor. “Yapılanlar yapacakların teminatıdır”  AKP yönetimi Yıldırım ve Yıldırımlıların yararına 3 dönemdir hiçbir yatırım yapmamıştır. Bundan sonrası da yapacağı beklememektedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.