İYİ Parti’ye toplu katılım…

15.12.2018
A+
A-

Erzurum’da İYİ Parti’ye katılımlar artıyor. Erzurum ve Çat ilçelerinden iki gün içinde binin üzerinde kişi İYİ Parti’ye üye kaydı yaptırdı.

İYİ Parti il başkanlığına toplu katılımlar sürüyor. İki gün içinde İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı’na Çat’tan ve Palandöken bölgesinden binin üzerinde kişi üye kaydı yaptırdı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu şunları söyledi:

“İYİ Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor! Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında gerekse yerelde ispat eden partimize bugün de katılımlar vardı. “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye’sinin tek umududur.

Erzurum’un dayatmacı bir zihniyetle karşı karşıya bırakıldığı son günlerde “Panik yok, İYİ Parti var” diyen yaklaşık 1000 kişilik kalabalık bir heyet İYİ Parti İl Binamıza gelerek üye kayıtlarını yaptırdı. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve İYİ Parti ailemize hoş geldiniz diyoruz.

Seçimlere rakipsiz girdiğini ve Erzurum’un “çantada keklik” olduğunu zanneden zihniyetten bunalan ve Doğu’nun sınır taşı olan Dadaşlara reva görülen bu yaklaşımdan rahatsız olan her vatan evladını İYİ Parti’ye bekliyoruz.’’

(Kaynak: haberayyildiz.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.