İYİ Parti’ye esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi

İYİ Parti’ye esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi
17.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa milletvekili aday adayları seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

24 Haziran’da yapılacak genel ve cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili adaylar adayları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sevinç de, seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye Karaman Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Ahmet Sevinç, partisinin ekonomik ve siyasal politikalarını anlattı.

Pazarcı esnafı ve vatandaşların şikayetlerini dikkatle dinleyen İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sevinç, İYİ Parti’nin iktidarında esnafa desteğin artacağını dile getirdi.

Sevinç, ülkenin en büyük probleminin ekonomi ve güvenlik sorunu olduğunu ifade ederek, ‘’İYİ parti iktidarında tüm sorunları çözecek politikalar üretiyoruz. Uygulayacağımız politikalarla esnaf satacağı ürünü ucuza temin ederken, vatandaş da daha uygun fiyatlarla evine yiyeceğini götürebilecek’’ dedi.

İYİ Parti’yi yakından takip ettiklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, ‘’Alım gücü çok azaldı. Ramazan ayının ilk günü olmasına rağmen satışlar durgun. Esnaf zaten zor durumda. Akaryakıt aldı başını gitti. Ürünü kaça alıp, kaça satacağız. Çoğu zaman zararına satış yapıyoruz. Ekonomik olarak vatandaş da tükenmiş vaziyette, bizim için tek çare Meral Abla’dır” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.