İYİ Partililer, iki kongre arasında kaldı!

İYİ Partililer, iki kongre arasında kaldı!
25.07.2019
A+
A-

‘İYİ Parti, 3 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da, 4. olağanüstü kurultayını yapacak. Aynı gün, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı da olağanüstü kongresini gerçekleştirecek. Partililer, iki kongre arasında kaldı!

İYİ Parti, siyasi tarihimizde görülmemiş bir “tesadüf”e imza attı. Genel merkez, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu’nu tüzüğe uygun hale getirmek için, 3 Ağustos Cumartesi günü Ankara Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda dördüncü olağanüstü kurultayını gerçekleştirecek.

50 kişilik Genel İdare Kurulu’na girebilmek için yarışan partililer, seçimlerin “blok” değil, “çarşaf” yöntemle gerçekleşmesi için yoğun kulis çalışmasına başladı. Seçim yönteminde son sözü Genel Başkan Meral Akşener söyleyecek. – Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın kongre ilanı, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in sahibi olduğu Günboyu Gazetesi’nde yayımlandı.

ÜST KURUL DELEGELERİ NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI!

Olağanüstü kurultay için bazı delegeler şimdiden Ankara’ya giderken, bir yandan da ilçelerde olağanüstü genel kurul heyecanı yaşanıyor. Genel kurul kararı alan ilçelerden biri de Beylikdüzü oldu.

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, 3 Ağustos tarihinde yeni ilçe başkanını belirlemek için sandığa gidecek. Partinin bir çok üst kurul delegesinin de yer aldığı Beylikdüzü’nde, partililer iki kongre arasında tercih yapmak zorunda bırakıldı. Aynı gün hem Ankara’da kurultay olması, hem de İstanbul’daki ilçe kongresi düzenlenmesi, partililerin tepkisine neden oldu. Kongrelerin aynı tarihe alınmasının nedeni açıklanmadı.

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.