İYİ Partili Ümit Özdağ’dan Erdoğan’a videolu cevap!

İYİ Partili Ümit Özdağ’dan Erdoğan’a videolu cevap!
10.03.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’i hedef almasına tepkiler devam ediyor. O tepkilerden biri de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’dan geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Elazığ mitinginde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter üzerinden cevap verdi.

Erdoğan’ın, 2017 referandumunda İstanbul Çekmeköy’de katıldığı bir toplu açılışta yaptığı açıklamaları resmi hesabından yayınlayan Özdağ, paylaşımına “HAYIR diyenler bölücü terör örgütlerine destek olanlardır ve onlarla birlikte haşr olunacaklar/hesap verecekler. Söyleyen kim? Erdoğan. HAYIR diyenler ise resmi rakamlara göre seçmenin yüzde 49’u” notunu düştü.

Söz konusu videoda “Hayır” diyenlerin 15 Temmuz darbe girişimini yapanlarla birlikte olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar şu anda Kandil’den haber gönderiyorlar ‘Hayır’ deyin diye” ifadelerini kullanıyor.’

‘’Hayır’ diyenlerin attığı adım budur” diyen Erdoğan “Hayır”cı vatandaşların bölücü terör örgütlerine destek verdiğini dile getiriyor. Sözlerine Hz. Muhammed’den bir örnekle devam eden Erdoğan, “Sen Kandil’i mi seviyorsun? Hayır diyenler onlarla beraber haşr olacaklar. Bu kadar açık ortada” şeklinde konuşuyor.

İşte Özdağ’ın o paylaşımı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.