İYİ Partili Ümit Özdağ’a Göç İdaresi’nden suç duyurusu tehdidi!

İYİ Partili Ümit Özdağ’a Göç İdaresi’nden suç duyurusu tehdidi!
11.10.2019
A+
A-

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, 2040 yılında kayıtlı kayıtsız Suriyeli sayısının 10.4 milyona yükseleceğini belirtirken, her 8 kişiden birinin sığınmacı olacağını dile getirdi. Göç İdaresi ise Özdağ hakkında suç duyurusu tehdidinde bulundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Twitter hesabından paylaştığı videoda 2040 yılında ülkedeki sığınmacıların demografik yapıyı nasıl tehdit edeceğine dikkat çekti. 2040 yılında ülkedeki Suriyeli sayısının kayıtlı kayıtsız 10.4 milyonu aşacağını başka milletlerden sığınmacılarla birlikte sayının 12 milyonu aşacağını ifade eden Özdağ, “Ülkemizin demografik, politik yapısının neden olacağı istikrarsızlıklarla jeopolitik yapısının dağıtacak, milli devleti tasfiye edecek böyle bir gelişme siz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak evet diyor musunuz?” diye sordu.

GÖÇ İDARESİNDEN SUÇ DUYURUSU TEHDİDİ!

Özdağ’ın söz konusu paylaşımına Göç İdaresi Genel Müdürlüğü resmi Twitter hesabından cevap geldi. Özdağ’ın verilerinin gerçeği yansıtmadığı iddia edilen cevapta “Ülkemize sığınmış mazlumlara karşı kin ve düşmanlığı teşvik ettiğinizden dolayı hakkınızda suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Özdağ’dan ise Göç İdaresi’ne yanıt gecikmedi. “Hiç durmayın suç duyurusunda bulunun” diyen Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

“Siz bürokratlar önce devlet terbiyesini öğrenin ve aradan çekilin konuyu siyaset konuşsun. Ama siyasetçi benim karşıma çıkmak yerine bürokratların arkasına sığınıyor ise ortaya böyle zavallı tehditler çıkıyor. Hiç durmayın suç duyurusunda bulunun.”

“KİMİN GİRDİĞİNİ ÇIKTIĞINI BİLMEYEN…”

İYİ Partili Özdağ, Göç İdaresine ilişkin eleştirilerine, “Daha Türkiye’ye kimin girdiğini kimin çıktığını bilmeyen Göç İdaresi benim verdiğim rakamların doğru olmadığını söylüyor” sözleriyle devam etti.

Özdağ, paylaşımında Manavgat İlçe Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Suriye uyruklu bir kişinin ülkeye giriş çıkış bilgilerinin bulunmadığının bildirildiği bir dilekçeye de yer verdi.

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.