İYİ Partili Türkkan’dan seçim tahmini: İktidardayız

İYİ Partili Türkkan’dan seçim tahmini: İktidardayız
22.06.2020
A+
A-

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada devletin politikalarını eleştiren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti’nin ilk seçimde iktidara geleceğini söyledi.

Kongrenin açılışını yapan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, millete birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktıklarını dile getirerek şunları söyledi; “İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek. Devletin sırtına yapışmış keneleri temizlemekten vazgeçmeyeceğiz. Bizleri kendileri gibi korkak kenelerden zannetmesinler.

DEMOKRASİDEN VAZGEÇİLMEZ

Demokrasi bizim için siyasi hayatımızda vazgeçilmezlerin başında geliyor. En zor zamanlarda birlik beraberlik gösterdik. Birlikte yürüteceğimiz her çalışmanın içinde omuz omuza olacağız. Siz dava arkadaşlarımızla birlikte koşacağız. İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağız. Cumhuriyet ve demokrasi tek kişinin eline bırakılamayacak kadar değerlidir. Her kademede demokrasiyi savunmak bizim şiarımızdır. Önümüze koyulan engeller için hiçbir zaman yolumuzdan vazgeçmedik.

TÜRK İNSANI AÇ

Ekonomi kötü, bu dönemde tencereler boş. Türk insanı aç. Toplumsal refahın en büyük engeli olan işsizliğe kapsamlı bir mücadele başlatacağız. Toplum için ekonomik refah için mücadele edeceğiz. İYİ Parti iktidarında 80 milyonumuz zenginleşecek. Bize düşen görev gençlere imkan sağlamak. Her engeli kaldırmada sorumluluk alacağız. Devletin sırtına yapışmış olan keneleri temizlemeden bu yoldan ayrılmayacağız.”

(Kocaeli Denge)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.